iPad reparatie Den Haag bij GSM-Paradise

iPad reparatieWe hebben allemaal wel eens een ongelukje met de iPad gehad in of rondom het huis of juist op vakantie. U heeft hem zelf laten vallen of de kinderen zijn er minder zuinig mee geweest dan gewenst. Wanneer u ervoor kiest terug te gaan naar de winkel hoort u vaak dat de tablet enkele weken weg zal moeten voor reparatie en u tijdelijk zonder tablet zit.

Wanneer u een partij zoekt die direct aan de slag gaat met uw iPad en hem snel weer gemaakt heeft, bent u bij ons aan het goede adres.

U wilt uw iPad snel en direct gerepareerd hebben!

Zowel Rijswijk als Zoetermeer bieden de mogelijkheid om de iPad reparatie dezelfde dag nog uit te voeren, hierdoor hoeft u uw tablet niet lang kwijt te zijn en kunt u hem snel laten repareren.

Wij repareren bijna alle modellen van Apple. Zowel met oude al nieuwe iPads kunt u bij ons terecht. We repareren de series; 2, 3, 4, mini, Air en Pro.

iPad scherm of touchscreen gebroken?

In de meeste gevallen is na een val het touchscreen kapot. De glasplaat is dan gebroken of gescheurd. Onze iPad reparatie dienst in Rijswijk (nabij Den Haag) heeft enorm veel ervaring op het gebied van iPad Touchscreen reparatie. Tevens werken we voor meerdere grote bedrijven die bij ons de mobiele producten in onderhoud hebben.

ipad reparatie rijswijkWat kunt u van ons verwachten?

Op het gebied van iPad Reparatie kunnen we ons op meerdere punten onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie te weten:

  • Snelle Service
  • Originele onderdelen
  • Veel ervaring
  • Garantie op aanraakgevoeligheid
  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit verhouding?

Wat bedoelen we met Prijs/Kwaliteit verhouding? Zegt het gezegde ”goedkoop is duurkoop u iets”? Veel andere aanbieders bieden de reparatie van uw iPad goedkoper aan dan GSM-Paradise dat doet. Alleen kiest de concurrentie vaak voor imitatie onderdelen, dit brengt de kwaliteit van het onderdeel niet ten goede.

GSM-Paradise kiest er bewust voor om toch originele onderdelen te gebruiken. Hierdoor kunnen we 100% zeker zijn van een optimaal resultaat en dus een tevreden klant.

Let op het kan dus zijn dat we een paar tientjes duurder zijn dan sommige concurrenten maar daarentegen weet u bij ons wel wat u krijgt met 3 maanden Garantie op het onderdeel. Als u bij ons uw iPad reparatie besluit uit te voeren heten we u van harte welkom in onze winkel in Winkelcentrum in de Bogaard in Rijswijk.

Wilt u meer weten of snel uw iPad laten repareren? Wacht niet langer en neem contact met ons op! Bel 06-28798082 / 06-34341444 of mail naar info@gsm-paradise.nl.