iPhone 6 Baseband Reparatie

iPhone 6 Baseband Reparatie

Een veel voorkomende klacht bij de Apple iPhone 6 is een defect baseband.
Als uw iPhone 6 een defecte baseband heeft dan kunt u niet meer het mobiele netwerk op uw toestel zal dan ‘’zoeken’’ of ‘’geen service’’ aangeven bovenin.

Klik hier voor alle Iphone 6 Reparaties

Hoe kunt u controleren of u daadwerkelijk een Defecte Baseband heeft?

Eigenlijk kunt u heel simpel naar het bel scherm gaan en *#06# draaien, normaal gesproken moet dan altijd het Imei nummer in beeld komen. Komt het imei nummer niet in beeld dan kunt u ervan uitgaan dat uw iPhone een Baseband defect heeft.

Hoe kan het dat mijn iphone niet kan bellen?

Om op het netwerk te mogen moet uw toestel een identificatie meegeven die identificatie is het imei nummer, zonder imei nummer mag je niet het netwerk op.  Het toestel kan door een defect aan de chip het imei nummer niet mee zenden en dus zal het toestel niet op het netwerk mogen.

Hoe ontstaat dit defect?

2 baantjes onder de Baseband ic van de iphone 6 zijn erg zwak en gevoelig voor buigingen van het toestel. Deze baantjes zullen versterkt moeten worden om dit probleem definitief te verhelpen. Dit is een vrij complexe reparatie en daarom erg duur. Het voordeel is wel dat het toestel daarna nooit meer deze klacht zal vertonen.

Hoe lang duurt dat ?

Bij veel reparatiepunten zult u het toestel enkele weken kwijt zijn omdat er maar weinig mensen zijn die deze reparatie kunnen uitvoeren. Bij Gsm-Paradise is hij vaak dezelfde dag of de dag erna al klaar.

Is uw smartphone, iphone of samsung galaxy stuk? GSM-Paradise repareert het! Bekijk onze prijslijst