iPhone 7 bootloop probleem

iPhone 7 bootloop moederbord probleem?

Aangezien de iPhone 7 toestellen langzaam aan allemaal uit hun garantie periode gaan lopen krijgen wij deze toestellen steeds meer aangeboden met de meest uiteenlopende klachten.

Wat ons opvalt is dat we ze wel erg vaak zien met het zogenaamde Bootloop probleem.

De iPhone 7 blijft dan opnieuw opstarten zonder uiteindelijk functioneel te worden.  Dit is erg vervelend want u kunt dan het toestel niet gebruiken maar u heeft ook geen toegang tot uw gegevens.

Is de bootloop klacht te herstellen?

Of de bootloop bij de iPhone 7 te herstellen is hangt af van de oorzaak.

Na onderzoek blijkt dat in 90% van de gevallen deze klacht ontstaat door buiging in het toestel. De iPhone 7 heeft een zogenoemde breuklijn waarop zich een aantal chips bevinden.

Wij hebben al een aantal keer de bootloop weten te herstellen door deze chips te vervangen.

De 2 meest voorkomende boosdoeners zijn:

iPhone 7 Audio IC

De audio ic regelt alle geluid in het toestel dus onder andere bellen gebeld worden microfoons en koptelefoonaansluiting.  Heeft u gemerkt dat uw iphone 7 audio geralateerde klachten heeft gehad en nu staat hij opeens in de bootloop dan is de kans zeer groot dat de audio ic de boosdoener is. Wij kunnen dit in ons filiaal in Rijswijk voor u herstellen kosten hiervoor bedragen €130,- in dit geval behoudt u de gegevens en zal het toestel weer volledig functioneel zijn.

iPhone 7 Baseband power management ic

De Baseband power management ic is een chip die ervoor zorgt dat de Baseband ic (Netwerk IC) voorzien wordt van stroom zodat het toestel zich kan aanmelden op het  Netwerk. Als deze chip zijn werk niet goed doet kan er een bootloop ontstaan in uw iPhone 7. Ook dit kunnen wij herstellen , de kosten hiervoor bedragen €130,- u behoudt in dit geval al uw gegevens.

Buiten de bovenstaande 2 oorzaken zijn er ook gevallen bekend van softwarematige en of andere hardware gerelateerde oorzaken.  Uiteraard zal Gsm-Paradise een uitgebreid onderzoek doen naar de oorzaak en een duidelijke diagnose stellen.

Voor elk van onze reparaties is  no cure no pay  van toepassing.

Is uw smartphone, iphone of samsung galaxy stuk? GSM-Paradise repareert het! Bekijk onze prijslijst