iPhone batterij snel leeg? Wij hebben de oplossing!

Heeft u het wel eens ervaren dat de iphone batterij sneller leeg loopt dan tevoren? Dat de telefoon en de behuizing na het opladen aanvoelt als 100.  Dit komt waarschijnlijk door een detectie van uw iPhone batterij accu. Of Zou het wellicht door een app komen? In de meeste gevallen zijn wij bekend met de techniek en Apple producten en daarom komen wij altijd met de beste oplossing. 

Is uw smartphone, iphone of samsung galaxy stuk? GSM-Paradise repareert het! Bekijk onze prijslijst

Wij van GSM Paradise begrijpen dat u graag achter de juiste reden wilt komen waarom uw smartphone batterij snel leeg loopt of vaak veel te warm is. Met deskundig advies kunnen wij uw Iphone en batterij onder handen nemen en via een goede prijs de accu maken of vervangen. 

Wilt u graag meer weten over Iphone batterij vervangen van uw telefoon of heeft u enkele vragen? Neem gerust contact op via onderstaande button en kom in contact met een van onze behulpzame medewerkers. 

Iphone accu vervangen. Hoe verleng ik de levensduur van mijn iPhone batterij?

Als u heeft gezocht naar ‘Hoe zorg ik er voor dat de batterij van mijn iPhone langer meegaat’, dan bent u bij Gsm-Paradise aan het juiste adres. Bij iPhones ouder dan 2 jaar is het optimaliseren van batterijlevensduur het niet waard en in de meeste situaties niet effectief. Wilt u het scherm van uw Smartphone vervangen? Kijk dan ook even op de scherm reparatie pagina.

Bij deze telefoons is het een pré de batterij te laten vervangen. Is uw iPhone nog zo goed als nieuw en verneemt u problemen, Dan kunt u altijd alsnog even langs komen op een van onze locaties voor advies van onze Gsm specialisten.

GSM paradise voordelen op een rijtje 

  • Snelle reparatie en klaar terwijl u wacht;
  • Kunnen wij het probleem niet oplossen dan betaalt u niks;
  • Wij denken graag met u mee voor het vinden van de beste oplossing;
  • Telefoon opsturen betekent: binnen 24 uur gerepareerd;
  • Wij bieden u altijd de scherpste prijs.

Prijs kwaliteit verhouding van iPhone batterijen

U kunt uw iPhone accu altijd laten vervangen bij diverse bedrijven. Echter is het raadzaam om altijd na te gaan of er gebruik gemaakt wordt van 100% originele onderdelen en of er niks beschadigd tijdens het proces van het vervangen van de batterij. 

Zodra enkele onderdelen niet leverbaar zijn, vraag dan altijd of er garantie op de originele batterij van de iPhone accu wordt gegeven. Op die manier bent u er zeker van bent dat uw probleem ook daadwerkelijk wordt opgelost. Als het nodig blijkt te zijn zullen wij uw telefoon voorzien van een volledig nieuwe batterij.

Bij Gsm-Paradise gaan we zelfs nog een stapje verder. Als u bij ons uw iPhone accu laat vervangen dan geven wij u 2 weken de tijd om te kijken of dit ook daadwerkelijk uw probleem oplost. Lost dit uw probleem niet op zetten wij kosteloos uw oude accu weer terug en krijgt u uw geld terug. Wij brengen dan geen kosten in rekening!  Verder geven wij ook nog eens 3 maanden garantie op de vervanging van de accu.

Daarnaast bieden wij ook scherpe prijzen aan voor het repareren van diverse smartphones. Bekijk onze smartphone reparatie pagina voor meer informatie. 

Uw iPhone batterij accu laten vervangen

U kunt bij Gsm-Paradise altijd terecht voor al uw accu reparaties en problemen, wij hebben te allen tijde allen iPhone batterijen op voorraad en wij zullen het dan, bij wijze van spreken, ook klaar kunnen hebben terwijl u even wacht op locatie.

Is de vervanging van uw iPhone accu binnen 2 weken van reparatie niet de juiste oplossing voor het probleem, dan hanteren wij te allen tijde onze No cure, no pay policy. Dit betekent dat wij uw batterij zullen terugplaatsen en het geld terug zullen geven.

Bij GSM Paradise staan wij  klaar om u te helpen bij het vervangen van uw accu of batterij. Neem gerust contact op via onderstaande button of via 06-28798082 of 06-34341444 of mail naar info@gsm-paradise.nl

Bekijk onze prijslijst