De leukste iPhone hoesjes vanaf de iPhone 6

Een iPhone hoesje biedt uw mobiele telefoon dé optimale bescherming zodat uw Apple apparaat langer mee gaat. GSM Paradise biedt verschillende soorten hoesjes aan, want wij begrijpen als geen ander dat niet iedere iPhone gebruiker hetzelfde is en dat de wensen van iedereen verschilt. Iedere week hebben wij nieuwe iPhone hoesjes beschikbaar, dus bekijk ons volledig assortiment smartphone hoesjes in de winkel.

ONTDEK WELK IPHONE HOESJE BIJ JOU PAST

Book/Flip Cases | Bescherming ★ ★ ★ ★ ★

De book/flip case beschermt optimaal doordat uw iPhone geheel bedekt is inclusief uw scherm. Tevens zijn er vaak vakjes voor enkele pasjes. Het verschil tussen een book- en flip case is het verschil van openklappen, een book case opent als een boek en een flip case opent verticaal.

Back Covers | Bescherming: ★ ★ ★ ★ ☆

Een back cover beschermt de achterkant en in de meeste gevallen ook de zijkanten van uw iPhone. Vaak is een screenprotector van toepassing voor een optimale bescherming.

Battery Cases | Bescherming: ★ ★ ★ ★ ☆

Is uw iPhone best snel of vaak leeg en heeft u geen tijd of geld om de iPhone batterij te vervangen? Dan is een batterij case dé oplossing! Deze beschermt niet alleen de achterkant en zijkant van uw telefoon tegen stoten en krassen, maar is ook voorzien van een ingebouwde accu waardoor u altijd uw iPhone batterij kunt opladen en/of verlengen. De accu van het hoesje laadt u op door middel van een micro USB.

Waterdichte Hoesjes | Bescherming: ★ ★ ★ ★ ★

Een waterdicht hoesje beschermt de gehele iPhone zelfs uw scherm en de aansluiting voor de oplader en Earpod. Het is een complete bescherming voor krassen, stoten én water. Waterdichte hoesjes zijn ideaal voor hevige regenbuien, strand, zwembad en vakantie.

Wallet Cases | Bescherming: ★ ★ ★ ★ ★

De wallet case is een portemonnee en iPhone hoesje in één. Dus als u graag alles bij de hand heeft is een wallet case sterk aangeraden. Deze biedt overigens meer ruimte voor pasjes en contant geld dan een book case.

ACCESSOIRES

Haal nog meer uit uw mobiele telefoon, want naast telefoonhoesjes kunt u ook gebruik maken van handige accessoires voor een optimaal telefoongebruik zoals oplaadkabels, autolader, thuislader, accu’s, headset, oordopjes, adapters, houders, powerbanks, screenprotectors, USB-C & Micro-USB naar USB-kabel en veel meer.

De iPhone hoesjes en accessoires zijn geschikt voor de iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7+, iPhone 8iPhone 8+iPhone X, iPhone XS, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, en de iPhone 12 Pro Max.