Iphone reparatie Den Haag


Iphone reparaties Samsung Galaxy reparaties Scherm reparaties

GSM Paradise helpt al sinds jaar en dag klanten met hun Iphone reparaties in de regio Den Haag. We staan bekend om onze snelle reparaties. Om die reden komen veel mensen uit Den Haag naar één van onze vestigingen in Rijswijk, Delft of Zoetermeer. Bij GSM Paradise werken we altijd volgens het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen als wij de reparatie uitvoeren. Bent u benieuwd naar de kosten van een bepaalde reparatie voor uw Iphone, of heeft u een mankement waar u zich geen raad mee weet? Het onderzoek hoeft u nooit te betalen.

Er zijn verschillende bekende reparaties waar u ongetwijfeld wel eens te maken mee hebt gehad, denk bijvoorbeeld aan de barst in het scherm. Hoewel de nieuwste schermen steeds sterker worden, is er nog steeds het gevaar dat u de Iphone laat vallen. Een barst in het scherm zorgt er voor dat het gehele scherm vervangen moet worden. Meestal is enkel het glas dat kapot is, maar de onderdelen zijn verder allemaal aan elkaar verbonden. Naast barsten zijn er nog meer veel voorkomende reparaties. Bijvoorbeeld de connector waarmee u de Iphone kunt opladen. Deze wordt natuurlijk veel en grondig gebruikt. Soms zit er alleen maar stof in de ingang, maar soms is er meer aan de hand. Voordat u langskomt voor een reparatie aan de connector, kunt u het beste even de oplaadkabel testen op een andere Iphone, zo weet u zeker dat het aan de telefoon ligt. 

Samsung Galaxy reparatie Den Haag

Naast de Iphones repareren we natuurlijk ook elk Samsung model. Overigens kunt u met elke smartphone reparatie bij ons langskomen. De Samsung Galaxy is na de Iphone het model dat we het meeste voorbij zien komen in de winkel. Hoewel de telefoons helemaal anders zijn, hebben we net zo veel ervaring met deze modellen. Het verschil is dat de opmars van de Samsung Galaxy telefoons wat later begon. 

Schermreparatie

We hadden het net al even over de barsten in schermen, maar er kunnen nog meer problemen ontstaan aan het scherm. Omdat het de meest voorkomende reparatie is die we uitvoeren, geven we u er graag alle informatie over op onze website. Een telefoonscherm bestaat namelijk uit drie onderdelen, het LCD-scherm, de touchscreens en het glas. Mocht één van deze onderdelen kapot gaan, dan moet u het complete scherm laten vervangen. Onze monteurs hebben hier inmiddels zoveel ervaring mee, dat een vervanging achteraf niet meer te zien is. U kunt hier dan ook zeker voor langskomen in één van onze winkels.