Klaar terwijl u wachtNo cure, no pay5000 smartphone hoesjes Telefoon opsturen Beoordeel ons!

iPhone reparatie

Voor een Iphone reparatie bent u bij GSM Paradise aan het juiste adres. Sinds jaar en dag zijn wij in de regio Den Haag expert op het gebied van Iphone reparaties. Het liefst gaat u zo zuinig mogelijk met uw Iphone om. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kunnen er beschadigingen ontstaan. Ook blijft een Iphone net als alle andere smartphones gevoelig voor defecten. Wij gaan geen enkele Iphone reparatie uit de weg. Voor elk probleem kunt u dus bij ons langskomen.

iPhone XR

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Achterkant (behuizing)€ 225
Display (Imitatie)€ 149
Display (Origineel)€ 200
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone XR accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone XS Max

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Achterkant (behuizing)€ 350
Display€ 500
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone XS Max accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone XS

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Achterkant (behuizing)€ 300
Display (imitatie OLED)€ 199
Display (imitatie)€ 149
Display (origineel)€ 330
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone XS accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone X

Is uw iPhone X kapot gegaan en moeten deze gerepareerd worden? GSM Paradise biedt diverse reparaties voor uw iPhone X. Zo kan het zijn dat het delicate LCD scherm + touchscreen gebroken is, is uw accu kapot gegaan of moet er gekeken worden naar het oplaadgedeelte. Ongeacht het probleem aan uw Apple telefoon, wij lappen hem weer op! Stuur uw smartphone op, of breng hem langs in één van onze filialen!

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 80
Achterkant (behuizing)€ 250
Camera (back)€ 125
iPhone X LCD + Touchscreen (imitatie) reparatie€ 199
iPhone X LCD + Touchscreen (origineel) reparatie€ 299
Oplaadgedeelte€ 90
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone X accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone 8 Plus

De iPhone 8+ heeft een kwetsbaar scherm. Het kan dan ook voorkomen dat de display van uw iPhone 8+ gerepareerd dient te worden. GSM Paradise voert diverse reparaties uit, waaronder aan het display. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, of breng uw smartphone gewoon even langs in één van onze filialen!

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 60
Achterkant (behuizing)€ 250
Camera Achter€ 99
Camera Voor€ 50
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 100
iPhone 8+ Display reparatie (A+ kwaliteit)€ 169
iPhone 8+ Display reparatie (B kwaliteit)€ 129
iPhone 8+ Display reparatie (C kwaliteit)€ 79
Oplaadgedeelte€ 75
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone 8 Plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone 8

De iPhone 8 is een relatief nieuw model, maar toch kan het zo zijn dat deze aan reparatie toe is. Zo kan het voorkomen dat het display niet meer naar behoren werkt. In dit geval kunt u uw smartphone gewoon naar ons opsturen. Wij zullen deze zo snel mogelijk voor u repareren. Natuurlijk kunt u ook gewoon even langskomen in één van onze filialen!

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 60
Achterkant (behuizing)€ 150
Camera Achter€ 99
Camera Voor€ 50
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 100
iPhone 8 Display reparatie (A+ kwaliteit)€ 169
iPhone 8 Display reparatie (B kwaliteit)€ 129
iPhone 8 Display reparatie (C kwaliteit)€ 79
Oplaadgedeelte€ 75
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone 8 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone 7 plus

Wilt u een vakkundige reparatie van uw iPhone 7+? GSM Paradise kan diverse reparaties uitvoeren aan uw Apple telefoon. Denk hierbij aan het oplappen van uw achtercamera, uw batterij, de front camera, het display en zelfs het oplaadgedeelte. Is er een ander onderdeel van uw iPhone 7+ defect? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden, of breng uw smartphone langs bij een filiaal in de buurt.

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Achter camera€ 149
Batterij€ 60
Behuizing€ 149
Front Camera€ 50
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 100
iPhone 7+ Display reparatie A kwaliteit€ 75
iPhone 7+ Display reparatie AA kwaliteit€ 119
iPhone 7+ Display reparatie Ori kwaliteit€ 149
Oplaadgedeelte€ 75
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone 7 plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone 7

De iPhone 7 is een prachtige telefoon, maar heeft enkele kwetsbaarheden. Gelukkig kun u uw iPhone 7 laten repareren in elk van onze filialen. Hier voeren wij diverse reparaties uit, waaronder aan de accu, achtercamera, front camera, het oplaadpunt en de display. Binnen het uur heeft u uw smartphone weer terug!

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
AudioIC€ 130
Behuizing€ 99
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 100
iPhone 7 accu vervangen€ 50
iPhone 7 achter camera€ 75
iPhone 7 Display reparatie A Kwaliteit€ 69
iPhone 7 Display reparatie AA Kwaliteit€ 110
iPhone 7 Display reparatie Ori Kwaliteit€ 149
iPhone 7 oplaadpunt vervangen€ 75
iPhone iPhone 7 camera front€ 50
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone 7 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone SE

De iPhone SE is een klassiek model, met een moderne binnenkant. Toch kunnen er zelfs aan dit ijzersterke model defecten ontstaan. Denk hierbij aan de accu, het display gedeelte of het oplaadgedeelte. In elk van deze gevallen kunt u uw iPhone SE laten repareren in één van onze filialen. Stuur uw smartphone op, of breng hem gewoon even langs.

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 39
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 50
iPhone SE display (A Kwaliteit) reparatie€ 75
iPhone SE display (B Kwaliteit) reparatie€ 59
Oplaadgedeelte€ 50
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone SE accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

iPhone 6s plus

Een krachtige iPhone 6s Plus vertoont helaas ook wel eens wat mankementen. Gelukkig weten we daar bij GSM Paradise wel raad mee. Wanneer u langskomt in een van onze winkels, bent u vaak binnen 1 uur alweer in het bezit van een goed werkende iPhone 6s Plus. Een batterij of het scherm vervangen is bij ons binnen korte tijd gedaan. Breng uw smartphone langs, of stuur hem naar ons op.

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 50
Camera (voor/achter)€ 50
Homebutton (Vingerprint scan werkt hierna niet meer)€ 50
iPhone 6s+ Backlight Herstellen€ 99
iPhone 6s+ LCD + Touchscreen reparatie A+ Kwaliteit€ 149
iPhone 6s+ LCD + Touchscreen reparatie B Kwaliteit€ 99
iPhone 6s+ tristar U2 vervangen€ 99
Oplaadgedeelte€ 50
Speaker (hoor/beltoon)€ 50
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPhone 6s plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.
Let op! Dit is een inleverpunt, reparatie vindt plaats in ons andere filiaal
Klaar in minder dan een uur

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Onze werkwijze bij een Iphone reparatie

Voor elk soort reparatie aan uw Iphone kunt u bij ons terecht. Wij doen eerst ons onderzoek naar het probleem. Als het probleem bekend is en wij kunnen het repareren, dan doen we een Iphone reparatie voorstel aan u. Als het defect dusdanig groot is dat het niet te repareren is, dan hoeft u geen onderzoekskosten te betalen. Wij werken dus op basis van no cure, no pay. U kunt ervoor kiezen om in één van onze 3 winkels in Rijswijk, Zoetermeer of Delft langs te komen, maar u kunt uw Iphone ook opsturen voor reparatie. In de winkel kunnen wij de meeste reparaties binnen een uur voor u uitvoeren.

De voordelen van GSM Paradise

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw Iphone reparatie door de fabrikant Apple zelf te laten uitvoeren. U betaalt dan wel de Apple tarieven en zij repareren uw telefoon pas als zij tijd hebben. Kortom, de service die u dan krijgt is een stuk minder goed. Tegenwoordig kunnen we haast niet meer zonder telefoon leven. We begrijpen dan ook maar al te goed dat u zo snel mogelijk weer online wil zijn. Ons streven is om deze service dus zo snel mogelijk te verlenen. Uw toestel wordt vakkundig door één van onze goed getrainde en ervaren monteurs gerepareerd. We geven daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie.

Verschillende soorten Iphone reparaties

Bij GSM Paradise kunt u terecht voor alle verschillende soorten Iphone reparaties. Hieronder volgt een lijst van de meest voorkomende Iphone reparaties.

Scherm reparaties

Een barst in het scherm is een algemeen bekend als een veel voorkomende Iphone reparatie. Hoewel de kwaliteit van de schermen steeds beter wordt, komt het nog steeds voor.

Lees hier alles over Iphone scherm reparaties

Behuizing

Een barst in de behuizing is meestal geen groot probleem. Je kan de telefoon gewoon blijven gebruiken met visuele beschadiging. Het is echter geen mooi gezicht en daarom kiezen veel mensen voor een reparatie aan de behuizing.

Connector

Het oplaadpunt wordt vaak grondig gebruikt en kan dus wel eens kapot gaan. Als het opladen niet meer werkt, maar de kabel doet het nog wel bij een andere Iphone, dan is hoogstwaarschijnlijk de connector kapot.

Knoppen

De grote home knop, de aan- en uitschakelaar en de volumeknop kunnen kapot gaan. Dit kan een software probleem of een hardware probleem zijn. Laat dit dus door ons onderzoeken.

Speakers

De speakers kunnen kapot gaan door vallen of stoten. De reparatie is niet heel duur en vrij eenvoudig. Toch is een probleem aan één van de speakers vervelend.

Waterschade

Waterschade is één van de meest gevreesde problemen met een Iphone. Dit kan ervoor zorgen dat de telefoon niet meer te repareren is. Laat uw Iphone dus snel nakijken door onze experts.

Trilfunctie

Er heeft altijd al een trilfunctie in een Iphone gezeten. De trilmodule kan door vallen of stoten kapot gaan. De reparatie is eenvoudig en niet heel duur.

Wifi-antenne

Een kapotte wifi-antenne is een probleem dat niet vaak voorkomt. Soms valt het probleem ook niet echt op. Laat de wifi-antenne dus goed testen.

Accu

Vanaf het moment dat u een Iphone aanschaft begint de accu met aftakelen. Er zijn veel tips bekend over de besparing van uw batterij. Een vervanging is geen moeilijke reparatie.

Camera

Een camera kan kapot zijn, maar er kunnen ook krassen op het glas van de lens zitten. Dan moet de gehele achterkant vervangen worden. Het kan ook een software probleem zijn, laat dit dus goed onderzoeken door onze experts.

Lichtsensor

De sensor zorgt ervoor dat u rustig kan bellen zonder op knoppen te drukken met uw gezicht. Bij een kapotte lichtsensor is een reparatie onvermijdelijk.

Kom direct langs, u vindt ons hier

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

×
Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw device

Uw gegevens

Print uw pakbon

Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

×
Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw device

Uw gegevens

Print uw pakbon

Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

×
Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

Uw device

Uw gegevens

×
Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

Uw device

Uw gegevens

×