IPhone 3 reparatie

U kent het wel, u heeft net een nieuwe iPhone 3 en u moet hem meteen laten repareren omdat er meteen een barst in het beeldscherm zit of de achterkant eraf ligt. Daarnaast is het op langere termijn een veel voorkomend probleem dat de accu vervangen moet worden omdat deze niet meer naar behoren werkt. In alle gevallen kunt u GSM-Paradise inschakelen voor de reparatie van uw iPhone 3.

Waarom uw iPhone 3 bij GSM-Paradise laten maken

Wanneer uw iPhone 3 gerepareerd moet worden is het essentieel dat dit uitgevoerd wordt door professionals. Mocht u uw scherm laten maken bij een niet-erkende reparateur, dan loopt het risico dat er andere functies niet meer naar behoren functioneren. De reden dat u uw iPhone dus bij GSM-Paradise moet laten maken is omdat het gegarandeerd specialisten zijn op het gebied van iPhone reparaties. Zo kunnen wij u garanderen dat uw iPhone weer volledig opgelapt wordt en zo goed als nieuw terugkomt, en dat voor een gunstige prijs.

Beeldscherm repareren

Een van de meest vervelende dingen die kapot kan gaan aan de iPhone 3 is toch wel het beeldscherm. Vaak is uw scherm aan reparatie toe doordat u niet alles meer goed kunt zien. Daarbij loopt u het risico om in uw vingers te snijden. Of uw beeldscherm nou een barst heeft of compleet versplinterd is, het is onhandig en soms zelfs gevaarlijk om deze zo te blijven gebruiken. Uw iPhone 3 is daarom zo snel mogelijk aan reparatie toe.

Achterkant reparatie

Een andere reparatie van de iPhone 3 die helaas steeds vaker moet plaatsvinden, is die van de achterkant. Omdat de achterkant van veel iPhones tegenwoordig gemaakt zijn om zo dun en licht mogelijk te zijn, zijn ze veel vatbaarder geworden voor schade. Buiten het feit dat een iPhone 3 er dan natuurlijk prachtig uitziet, is het wel een risico en een mogelijkheid dat de achterkant kapot gaat en deze gerepareerd moet worden.

Accu vervangen

Wanneer een iPhone 3 gerepareerd of nog in tact is, langer mee gaat, voller wordt en actief gebruikt wordt dan lijdt de accu hieronder, welke daarom op den duur vervangen moet worden. De accu vervangen klinkt natuurlijk niet zo lastig. Bij de iPhone 3 is het echter extra lastig om de accu te vervangen, omdat de behuizing ervoor zorgt dat je eigenlijk niet in de telefoon kan komen. Onze specialisten weten hier het fijne van en kunnen de accu zonder problemen voor u vervangen.

Direct uw smartphone repareren

Of het nou uw beeldscherm, de achterkant of de accu is die kapot is, bij GSM Paradise zijn we gespecialiseerd in het repareren van elke soort schade aan uw smartphone. Daarnaast is het onhandig en gevaarlijk om een kapotte iPhone te blijven gebruiken. Schakel GSM Paradise daarom direct in voor de reparatie van uw iPhone 3.