iPhone 4 reparatie

Hé, dat is balen: uw iPhone 4 moet gerepareerd worden. Is misschien uw beeldscherm of achterkant kapot gevallen? Of is uw accu overbelast geraakt omdat u uw apparaat altijd zo lang en intensief hebt gebruikt. Voor specialisten die meteen initiatief nemen om zo snel en kostenefficiënt mogelijk uw iPhone 4 te repareren belt of mailt u nu, of u gaat direct langs bij een van de vestigingen van GSM Paradise.

Waarom uw iPhone 4 laten maken bij GSM Paradise

Bij de reparatie van uw iPhone is het van belang te weten wie dit gaat doen. Een professional met ervaring die beschikking heeft over materialen die hiervoor bedoeld zijn, daar is dit wel aan besteed. Mocht u hier niet zeker van zijn is er een mogelijkheid dat uw iPhone verder beschadigd raakt en misschien zelfs niet meer te maken is. Weet waar u aan toe bent, voorkom dat u veel meer geld kwijt raakt dan nodig en kom direct langs bij GSM Paradise om uw iPhone 4 te laten repareren.

Beeldscherm repareren

Het beeldscherm van uw iPhone 4 licht, of zwaar beschadigd zijn wat aparte reparaties vereist. Als alleen het touchscreen beschadigd is, valt de schade mee, want alle andere functies werken nog. Het LCD zit dieper in de telefoon en wanneer deze beschadigd raakt, dan werkt het hele toestel niet meer. Deze reparatie van het beeldscherm van uw iPhone 4 is lastiger omdat het hele beeld vervangen moet worden.

Achterkant reparatie

Dankzij het compacte design is de iPhone 4 praktisch, maar hij is helaas minder stevig waardoor hij vaker gerepareerd moet worden. Zo ook ligt de achterkant er af en toe af, wat veel risico’s met zich meebrengt. U zou kunnen denken, wat maakt zo’n achterkant nou uit als de telefoon werkt. Nou, net als bij de voorkant is de elektronica die normaal afgeschermd in het apparaat zit nu vatbaar voor schade. Laat dus zo snel mogelijk de achterkant van uw iPhone 4 repareren door een erkend bedrijf.

Accu vervangen

Heeft uw iPhone 4 tot op dit moment nooit reparatie nodig gehad, dan mag u van geluk spreken omdat accu’s meestal sneller slijten. Inmiddels kan het echter zo zijn dat uw telefoon niet meer goed oplaadt of spontaan uitvalt. Dit is te wijten aan de accu die versleten is. Deze moet na een tijd gewoon vervangen worden. Laat de accu van uw iPhone 4 nu dus snel en goedkoop vervangen door een van onze specialisten.

Direct uw smartphone repareren bij GSM Paradise

U heeft alle waarschuwingen met betrekking tot schade aan het beeldscherm of achterkant van uw iPhone 4 nu ook wel genoeg gehoord. Ook heeft u zojuist gelezen dat het veel prettiger is om een goed werkende accu in uw smartphone te hebben. Dit is dus het moment om de erkende specialisten van GSM Paradise in te schakelen om ervoor te zorgen dat u geen schade of ongemakken met betrekking tot uw iPhone 4 ondergaat.