iPhone 4s reparatie

Heeft u pech gehad en is uw iPhone 4s aan reparatie toe? Als uw apparaat gevallen is kan er natuurlijk schade aan het beeldscherm of de achterkant zijn. Maar ook als u zuinig bent geweest op uw apparaat en hij er ineens mee ophoudt omdat de accu versleten is zal u actie moeten ondernemen. Contacteer nu GSM Paradise of kom naar een van onze filialen om uw iPhone 4s te laten repareren.

Waarom uw iPhone 4s laten maken bij GSM-Paradise

De iPhone 4s moet met zorg gerepareerd worden door professionals die te vertrouwen zijn en alleen materiaal gebruiken wat bedoeld is om uw iPhone te repareren. Dit is belangrijk als u ervan verzekerd wil zijn dat uw apparaat gemaakt wordt zonder vitale functies te verliezen. Op zoek naar professionals die dit snel en goedkoop voor u opknappen? GSM Paradise zal uw iPhone 4s direct herstellen en u zorgeloos weer op weg sturen na een korte reparatie.

Beeldscherm repareren

Het beeldscherm van een iPhone 4s kan over het algemeen in twee gradaties beschadigd raken die ieder een eigen reparatie vereisen. De minst erge vorm is wanneer het touchscreen beschadigd raakt. Dit is eigenlijk alleen de bovenste laag van het beeldscherm, wat betekent dat de functies in principe nog werken. Het LCD zit dieper in het apparaat maar kan met een harde klap ook beschadigd raken. In dit geval heeft u alleen nog een zwart scherm en het uw iPhone werkt niet meer. Welk van de twee het ook is, u loopt met schermschade meer risico op permanente schade aan uw iPhone 4s en deze moet dus z.s.m. gerepareerd worden.

Achterkant reparatie

De iPhone 4s heeft een slank design wat ten koste gaat van de stevigheid. De achterkant van een apparaat wordt vaak als minder belangrijk gezien dan de voorkant. U kijkt hier immers niet naar wanneer u uw telefoon gebruikt. Echter, u moet weten dat de achterkant minimaal zo belangrijk is als de voorkant als het aankomt op het beschermen van de hardware binnen in de iPhone 4s waardoor ook dit meteen gerepareerd moet worden.

Accu vervangen

Wanneer u echt zuinig bent op uw iPhone 4s, zal als eerste uw accu aan reparatie toe zijn. Hoewel, deze worden vervangen en eigenlijk nooit hersteld. Wanneer deze niet goed werkt zorgt het voor erg veel irritaties en zeker wanneer hij niet meer op te laden is kan dit voor vervelende situaties zorgen. Het vervangen van een accu kost nooit zo veel en daarnaast is het zo gebeurd. Kom dus direct naar een van onze filialen om de accu van uw iPhone 4s te laten vervangen.

Direct uw smartphone repareren bij GSM-Paradise

U kent inmiddels de redenen waarom u nooit met een iPhone 4s met defecten moet blijven rondlopen. Een kapot beeldscherm of achterkant kan uw apparaat onomkeerbaar schade toebrengen. Daarnaast is het onzinnig u te blijven kwellen met een accu die niet goed functioneert. In een van de filialen van GSM Paradise kunt u uw iPhone 4s direct laten repareren door specialisten, of u kunt het apparaat naar ons opsturen.