iPhone 5s reparatie

De compacte iPhone 5s gaat helaas soms kapot. Laat de reparatie niet te lang op zich wachten! Als het beeldscherm gebroken is, de achterkant eraf ligt, of de accu vervangen moet worden is het van belang dat u dit meteen laat herstellen. Het maakt niet uit wat er kapot is aan uw apparaat, het snel en gunstig laten repareren van uw iPhone 5s kunt u doen bij GSM-Paradise.

Waarom uw iPhone 5s laten maken bij GSM-Paradise

Reparatiemateriaal, evenals de reparateurs dienen van topkwaliteit te zijn om uw iPhone 5s te repareren. Als dit niet het geval is, kan er onomkeerbare schade toegebracht worden aan het apparaat. Bij GSM-Paradise bent u ervan verzekerd dat specialisten met behulp van A-merk materiaal uw iPhone onder handen nemen. Onze belofte is daarom dat wij uw iPhone 5s in een handomdraai weer herstellen, zonder dat u risico loopt.

Beeldscherm repareren

Het beeldscherm is een vervelende en potentieel gevaarlijke vorm van schade die direct gerepareerd moet worden. Het aanraakscherm kan hierbij gebroken zijn. Deze schade is zo hersteld en kost niet veel. Echter kan ook het LCD is beschadigd zijn, wat betekent dat u uw iPhone eigenlijk niet kan gebruiken, met als gevolg dat het gehele beeldscherm vervangen moet worden. Het repareren van dit beeldscherm is zo belangrijk, omdat de interne hardware – en dus andere belangrijke functies van uw iPhone 5s – anders gemakkelijk beschadigd raakt.

Achterkant reparatie

Moderne telefoons – zoals de iPhone 5s – lopen risico op een kapotte achterkant. Het compacte design van deze telefoon is weliswaar steviger dan veel andere iPhones, maar ook hier komt schade aan de achterkant, wat permanente schade kan toebrengen aan andere onderdelen, veel voor. Is bij u de achterkant van uw iPhone 5s kapot? Voorkom verdere schade voor het te laat is en laat hem repareren.

Accu vervangen

Bij intensief gebruik van uw iPhone 5s slijt de accu. U merkt dit doordat de batterij sneller leegloopt en uiteindelijk kan uw telefoon zelfs niet meer opladen. Loopt de accu van uw iPhone 5s ook steeds sneller leeg? Voorkom ongelukkige situaties en laat de accu direct vervangen in een van onze filialen.

Direct uw smartphone repareren bij GSM-Paradise

Is het beeldscherm, de achterkant of de accu van uw iPhone 5s aan reparatie toe? Weet dat het risico op permanente schade alleen maar toeneemt. Uw telefoon is nu namelijk extra gevoelig voor serieuze schade. De specialisten van GSM-Paradise voltooien de reparatie van uw iPhone 5s snel en goedkoop.