iPhone 7 reparatie

Het is vervelend als u uw iPhone 7 moet laten repareren omdat er meteen een barst in het beeldscherm zit of de achterkant eraf ligt. Ook de accu kan natuurlijk kapot zijn. U kunt hoe dan ook GSM Paradise inschakelen voor de reparatie van uw iPhone 7.

Waarom uw iPhone 7 bij GSM Paradise laten maken

Moet uw iPhone 7 gerepareerd worden, dan moet dit gedaan worden door een echte professional. Wanneer u ervoor kiest het door een niet-erkende reparateur te laten doen, riskeert u dat het apparaat niet meer goed functioneert na reparatie. Bij GSM Paradise zijn er uitsluitend ware specialisten die met goed materiaal en expertise uw apparaat zullen repareren. Zo geven wij u de garantie dat uw iPhone weer volledig opgelapt wordt en zo goed als nieuw terugkomt.

Beeldscherm repareren

Wat er ook kapot gaat, uw beeldscherm is misschien wel het vervelendste dat kapot kan gaan aan uw iPhone 7. Wanneer u niet meer alles kunt zien, en het scherm gebroken is loopt u risico op andere schade en eventueel zelfs verwonding aan uw vingers. Deze reparatie van uw touchscreen beeldscherm is echter niet de duurste en het is aan te raden dit zo snel mogelijk te laten doen. Wanneer het LCD van uw beeldscherm ook beschadigd is kunt u heel uw telefoon eigenlijk niet meer gebruiken. Deze reparatie is duurder, maar essentieel om uw iPhone te kunnen blijven gebruiken.

Achterkant reparatie

De achterkant van uw iPhone 7 kan natuurlijk ook kapot gaan. Tegenwoordig zijn alle iPhones namelijk gemaakt om zo dun en licht mogelijk te zijn. Naar aanleiding hiervan is de iPhone echter veel vatbaarder geworden voor schade. Als uw achterkant beschadigd, of zelfs van uw iPhone 7 afgevallen is, moet dit direct gerepareerd worden om verdere schade aan het apparaat te voorkomen.

Accu vervangen

Als een iPhone 7 langer mee gaat is het waarschijnlijk dat de accu het op een bepaald moment begeeft. Deze slijt namelijk naarmate het apparaat vaker en langer gebruikt wordt. De oplaadcapaciteit van de accu wordt op den duur minder goed. Als de accu uiteindelijk helemaal niet meer werkt kan u uw telefoon helemaal niet meer opladen en moet deze vervangen worden. Heeft u problemen met de accu van uw iPhone 7? Schakel nu onze specialisten in die het direct voor u vervangen.

Direct uw iPhone 7 repareren

Beeldscherm, achterkant of accu kapot? GSM Paradise waarschuwt u bij deze voor het gevaar dat schuilt in het gebruik van defecte telefoons. Onze experts zijn gespecialiseerd in het repareren van elke soort schade aan uw smartphone. Schakel GSM Paradise daarom direct in voor de reparatie van uw iPhone 7.