Huawei reparatie

Een Huawei smartphone reparatie laten uitvoeren door een specialist? GSM Paradise heeft diverse inleverpunten in en rondom Den Haag, waar u zonder afspraak langs kunt komen voor het laten repareren van al uw smartphones.

De mobiel is een geliefd voorwerp omdat men er tegenwoordig bijna alles mee doet. Dit betekent dat u het liefst uw mobiele telefoon weer zo snel mogelijk in handen heeft. Van de grote merken hebben wij meestal heel wat onderdelen in voorraad, waardoor wij deze snelle service kunnen aanbieden voor de reparatie van uw Huawei apparaat.

Wat kunt u allemaal laten repareren?

Wat kunt u zoal allemaal laten repareren door een specialist? Wij zien voornamelijk kapotte beeldschermen en touchscreens. Hier hebben onze medewerkers inmiddels veel ervaring mee om dit te maken. Er wordt gebruikt gemaakt van officiële onderdelen waardoor wij kwaliteit kunnen leveren. Kunnen wij uw Huawei niet maken? Geen zorgen, no cure no pay.

Scherm

Schermen samen met touchscreens zijn de voornaamste groepen onder de reparaties. Wij maken pijlsnel het scherm van uw Huawei smartphone. Ook toetsen die het niet meer doen kunnen wij repareren.

Batterij

U wilt het maximale halen uit de batterij van uw Huawei. Het is zonde wanneer deze niet meer naar behoren functioneert. Kom gerust zonder afspraak langs bij een van onze filialen. Heeft u geen tijd? Stuur dan uw mobiele telefoon op voor reparatie.

Camera

Werkt de camera niet meer na en klap of val? Weet u niet wat de oorzaak is? Laat er een expert van GSM Paradise naar kijken. Er zijn vaak voldoende vervangende camera’s in voorraad.

Erkende onderdelen voor Huawei

Voor de reparatie van uw Huawei apparaat worden voor zo ver mogelijk alleen erkende onderdelen gebruikt. Wij hebben een eigen, betrouwbare leverancier voor de aanlevering van de producten. Dit betekent dat wij na de reparatie een garantie van 3 maanden kunnen bieden.

Te vaak zijn mensen teleurgesteld door een onbetrouwbare telefoonwinkel. Wanneer u uw smartphone inlevert voor reparatie, weet u dat er hier alleen erkende onderdelen worden gebruikt.

Snel laten repareren

Iedereen houdt van snelle service. Het snel laten repareren is iets wat veel mensen aanspreekt bij een veel gebruikt item als de gsm. Vooral omdat zo’n toestel een belangrijke rol inneemt in het dagelijkse leven zorgen wij ervoor dat de reparatie van uw Huawei snel gebeurt.

U kunt zonder afspraak gerust langskomen en uw apparaat is binnen het uur gemaakt. Bovendien hanteren wij een on cure no pay principe.

Direct uw Huawei laten repareren

Bij GSM Paradise hebben we veel ervaring met de reparatie van Huawei producten. Weet u niet zeker of iets gerepareerd kan worden? Bel voor de zekerheid van tevoren naar een van onze filialen.

De meeste onderdelen hebben wij direct op voorraad. De specialist kan in een mum van tijd het kapotte scherm of batterij vervangen met een gloednieuwe. Wij werken met erkende producten.

Door de ervaring weten de medewerkers u snel te vertellen of het laten maken van uw smartphone reëel is. Zelfs waterschade is in sommige reparaties mogelijk. Neem contact op voor de reparatie van uw Huawei mobiele telefoon.