LG reparatie

Gloednieuwe LG smartphone, maar nu al toe aan reparatie? GSM Paradise heeft de expert voor het repareren van uw mobiele telefoon. Vaak is dit al snel gebeurd omdat wij de grote en kleine merken in voorraad hebben. In het overzicht op de website kunt u zien waar u de snelste service kan ontvangen voor het laten maken van de smartphone.

Omdat deze apparaten als onmisbaar worden gezien vanwege de mogelijkheden die zij bieden richten wij ons op kwaliteitsproducten en snelle service. Kom gerust langs bij een van onze inleverpunten in de omgeving van Den Haag of stuur uw LG mobiel op voor reparatie.

Welke diensten zijn er voor het repareren?

Voor het repareren van de mobiele telefoons leveren wij verschillende diensten. Onze expert onderzoekt u apparaat wanneer de oorzaak niet duidelijk is. Vervolgens wordt het defect vervangen met de authentieke onderdelen voor de LG.

Van schermen tot batterijen, camera’s, accu’s en speakers, bij GSM Paradise kunt u de meeste beschadigingen laten maken door een expert aan de hand van een no cure no pay norm.

Scherm

Het scherm is misschien wel het vervelendste wat er stuk kan gaan. U kunt meteen niets meer met uw smartphone. Gelukkig kan de reparateur vaak binnen het uur dit maken.

Batterij

Is de batterij steeds sneller leeg van uw LG toestel? Kom zonder afspraak langs voor reparatie of stuur de mobiel op wanneer u geen tijd heeft.

Camera

Per ongeluk op de grond gevallen? Zowel de voor- als achtercamera kan worden vervangen met een gloednieuwe variant.

Authentieke onderdelen voor LG

Omdat wij voor kwaliteit gaan krijgen wij onze onderdelen binnen via een authentieke leverancier. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en een 3 maanden garantie leveren op iedere reparatie.

Te veel mensen hebben problemen gekregen na het laten maken van het LG apparaat bij een niet-erkende winkel. Is het niet mogelijk het defect op te lossen? No cure no pay.

Meteen laten repareren

Snelle reparatie? U kunt uw LG smartphone direct laten repareren door een gekwalificeerde expert. Terwijl u wacht wordt deze voor u gemaakt. Op de online kaart kunt u zien waar u het snelst geholpen kan worden.

Kom gerust zonder afspraak langs. Mocht u geen tijd hebben is er altijd de optie om het apparaat op te sturen.

LG reparatie door een expert

Wanneer u de reparatie van uw LG smartphone laat gebeuren bij GSM Paradise dan bieden wij 3 maanden garantie. Bovendien kan dit voor de grote merken heel snel aangezien wij genoeg op voorraad hebben.

Onze expert is ervaren in schermen, accu’s, batterijen en touchscreens. Hiervoor worden authentieke onderdelen gebruikt. Neem contact op voor de reparatie van uw LG mobiel.