Nokia reparatie

Nokia laten vallen en meteen een reparatie nodig? Geheel vrijblijvend langskomen zonder afspraak bij een van onze filialen in en rondom Den Haag. Bij GSM Paradise werken wij met specialisten die weten hoe ze een mobiele telefoon moeten repareren.

Bijna niemand kan de smartphone missen in het dagelijks leven. Dan is het wel zo fijn dat u voorzien kan worden van snelle service. Van de grote merken, waaronder Nokia, hebben wij veel onderdelen al klaarliggen in de voorraad. Zo kunnen wij een snelle reparatie leveren voor uw Nokia mobiel.

Wat kunt u laten repareren?

Bent u niet zeker of uw mobiel gerepareerd kan worden? Neem telefonisch contact op of kom langs in de winkel met uw vraag. Vooral beeldschermen en touchscreens zijn de delen van de smartphone die geneigd zijn stuk te gaan.

De werknemers hebben ruime ervaring in het repareren van schermen, batterijen, speakers, knoppen en touchscreens. Bovendien wordt er bij het maken van de gsms gebruik gemaakt van erkende onderdelen voor Nokia. Niet gemaakt? No cure no pay.

Erkende onderdelen voor Nokia

Door erkende onderdelen te gebruiken voor de reparatie van uw Nokia bieden wij een kwaliteitsgarantie. Te veel mensen zijn de dupe geweest van slechte, onofficiële onderdelen. Wees deze narigheid voor door uw toestel te laten maken bij een betrouwbare partij zoals GSM Paradise.

Bij GSM Paradise wordt uw toestel onder handen genomen door een specialist. Wij hebben een officiële en erkende leverancier voor de onderdelen. U krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

Snelle service

Snelle service bij het laten repareren van de apparaten is niet het enige voordeel, maar is toch waar men op let. Voor het laten maken van de meeste devices hebben onze filialen genoeg vervangende schermen, speakers, accu’s en batterijen.

U kunt van tevoren telefonisch informatie opvragen of u kunt zonder afspraak langskomen. In de meeste gevallen kunnen wij uw Nokia toestel binnen een uur repareren met een no cure no pay norm.

Specialisten voor Nokia reparaties

Voor de reparatie van uw Nokia hebben wij een specialist met ervaring. Onze expert hebben inmiddels allerlei soorten beschadigingen gezien. Camera’s, schermen, touchscreens, batterijen, speakers, waterschade, niets is ongewoon.

Omdat wij veel van de grote merken op voorraad hebben kan het smartphoneonderdeel snel vervangen worden met een gloednieuwe variant.

Hiernaast werken wij met erkende leveranciers zodat wij 3 maanden garantie kunnen aanbieden na het laten maken. Heeft u een vraag? Stel gerust uw vraag aan een van onze medewerkers over de reparatie van uw Nokia mobiel.