Delft: 0614488553 Rijswijk: 0628798082 Zoetermeer: 0634341444 Contact

Klaar terwijl u wachtNo cure, no pay5000 smartphone hoesjes Telefoon opsturen Beoordeel ons!

Samsung Galaxy reparatie

Klik op het plaatje om de reparatieprijzen van uw Galaxy S te bekijken:

Samsung Galaxy S23 Ultra

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S23 Ultra Accu Reparatie€ 79
Samsung Galaxy S23 Ultra Display Reparatie€ 349
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S23 Ultra accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S23 Plus

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S23 Plus Accu Reparatie€ 69
Samsung Galaxy S23 Plus Display Reparatie€ 269
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S23 Plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S23

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S23 Accu Reparatie€ 69
Samsung Galaxy S23 Display Reparatie€ 249
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S23 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S22 Ultra

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S22 Ultra achterkant reparatie€ 69
Samsung Galaxy S22 Ultra batterij vervangen€ 69
Samsung Galaxy S22 Ultra display reparatie€ 319
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S22 Ultra accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S22 plus

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S22 Plus achterkant vervangen€ 69
Samsung Galaxy S22 Plus batterij vervangen€ 69
Samsung Galaxy S22 plus display reparatie€ 229
Samsung Galaxy S22 Plus oplaadpoort vervangen€ 59
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S22 plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S22

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S22 achterkant vervangen€ 69
Samsung Galaxy S22 batterij vervangen€ 69
Samsung Galaxy S22 display reparatie€ 189
Samsung Galaxy S22 oplaadpoort vervangen€ 99
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S22 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung S21 FE

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Samsung Galaxy S21 FE achterkant vervangen€ 49
Samsung Galaxy S21 FE batterij vervangen€ 59
Samsung Galaxy S21 FE Display reparatie€ 199
Samsung Galaxy S21 FE oplaadpoort vervangen€ 50
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung S21 FE accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S21 Ultra

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Back Camera€ 129
Backcover€ 69
Batterij vervangen€ 69
Front Camera€ 69
Oplaadgedeelte€ 99
Samsung Galaxy S21 Ultra Display€ 309
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S21 Ultra accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S21 Plus

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Back Camera€ 129
Backcover€ 50
Batterij€ 60
Front Camera€ 60
Oplaadgedeelte€ 99
Samsung Galaxy S21 Plus Display€ 259
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S21 Plus accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.

Samsung Galaxy S21

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Back Camera€ 129
Backcover€ 49
Batterij€ 60
Front Camera€ 60
Oplaadgedeelte€ 99
Samsung Galaxy S21 Display€ 249
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan Samsung Galaxy S21 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.
Let op! Dit is een inleverpunt, reparatie vindt plaats in ons andere filiaal
Klaar in minder dan een uur

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

 

Wij van GSM Paradise staan voor u klaar om uw Samsung Galaxy reparatie uit te voeren. We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van telefoon reparaties. De Samsung Galaxy serie bestaat uit vele modellen, maar voor elke schade aan elk model hebben wij een passende oplossing in gedachte. Natuurlijk is het erg vervelend als uw telefoon gerepareerd moet worden. Iedereen gaat zo zorgvuldig mogelijk om met zijn of haar telefoon, maar toch gebeurt een ongeluk vaak sneller dan je het zelf door hebt. Uw gedwongen Samsung Galaxy reparatie kan ook te maken hebben met een software probleem. In beide gevallen hebben wij bij GSM Paradise de mogelijkheid om uw Samsung Galaxy reparatie met veel zorg uit te voeren.

Onze werkwijze bij een Samsung Galaxy reparatie

U kunt ervoor kiezen om uw Samsung Galaxy reparatie te laten uitvoeren in de winkel terwijl u wacht. U bent in dat geval van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. Stuurt u uw telefoon liever op? Ook dat kan, wij repareren uw telefoon dan binnen 24 uur. Onze experts gaan met uw telefoon aan de slag. Deze wordt eerst onderzocht en het probleem wordt vastgesteld. Vervolgens doen we u een reparatie voorstel. De Samsung Galaxy reparatie kan daarna binnen een uur worden voltooid. Is uw telefoon niet meer te repareren? Dan betaalt u geen onderzoekskosten. Wij werken dus op basis van no cure, no pay.

De voordelen van GSM Paradise

Veel mensen kiezen ervoor om hun Samsung Galaxy reparatie door de officiële Samsung dealer te laten uitvoeren. Wat echter vaak een probleem is, is dat de reparatietijd veel langer is. Uw telefoon komt in de wachtrij te liggen. Wij vinden dat dit niet kan. Onze service is dus om uw telefoon binnen een uur te repareren. Op deze manier kunt u even rustig de boodschappen doen terwijl wij met uw telefoon aan de slag gaan. Voor u het weet loopt u alweer met een werkende telefoon de deur uit. We geven daarnaast 3 maanden reparatiegarantie. Dit betekent voor u dat we altijd een reparatie kosteloos herzien als deze niet goed blijkt te zijn.

Verschillende soorten Samsung Galaxy reparaties

Hieronder volgt een lijst van de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties:

scherm reparaties

Het zal u niet verbazen dat scherm reparaties de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties zijn. Net als bij alle andere telefoons geldt voor dit model ook dat het scherm vaak gevoelig is voor barsten of krassen.

Lees hier alles over Samsung Galaxy scherm reparaties

Behuizing

De behuizing zorgt voor het bij elkaar houden van alle onderdelen. Is uw midden frame helemaal losgekomen of is de achterkant beschadigd? Wij repareren de behuizing door gebruik te maken van de officiële onderdelen.

Camera

Een beschadiging aan de camera is erg vervelend. Vaak moet de complete achterkant vervangen worden. Dat is iets wat u liever wil voorkomen. Toch kunnen wij uw camera zeker vervangen als dat nodig blijkt te zijn. Ook voor de camera aan de voorkant kunt u bij ons terecht.

Accu

Een slechte batterij is een complicatie die meestal na een levensduur van gemiddeld 2 jaar begint op te spelen. De vervanging van de batterij kan in dat geval een oplossing zijn. Soms moeten hier wel meerdere onderdelen voor worden vervangen, vraag onze experts naar de procedure.

Connector

Het oplaadpunt van een Samsung Galaxy wordt vaak grondig gebruikt. Als de connector niet meer werkt is dat natuurlijk niet te overzien, een reparatie is dan onvermijdelijk. Een defecte connector kunt u testen door uw oplaadkabel op een andere telefoon te plaatsen.

Speakers

Bellen moet natuurlijk zonder ruis gaan. Het kan soms voorkomen dat één van de speakers defect is, waardoor u geen normale telefoonverbinding meer kan hebben. Een reparatie aan de speaker kan snel uitgevoerd worden.

Waterschade

De nieuwste Samsung Galaxy modellen zijn waterdicht. Mocht er toch waterschade zijn opgelopen, dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Water in de telefoon kan ernstige, blijvende schade aan uw telefoon opleveren.

Trilfunctie

De trilfunctie wordt door veel mensen gebruikt. Vervelend natuurlijk als deze niet meer goed werkt. Een reparatie aan de trilfunctie is vrij eenvoudig en niet heel duur.

Wifi-antenne

Zonder internet bent u natuurlijk nergens met uw telefoon. Een kapotte wifi-antenne komt niet vaak voor, maar het kan gebeuren. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres.

Lichtsensor

Deze sensor zorgt ervoor dat u kan bellen met de telefoon aan uw oor, zonder dat u allerlei knoppen indrukt. Een kapotte lichtsensor verstoort een telefoongesprek dus hevig. Ook voor deze reparatie kunt u bij ons langskomen.

Kom direct langs, u vindt ons hier

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

×
Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

  Uw device

  Uw gegevens

  Print uw pakbon

  Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

  ×
  Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

  Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

   Uw device

   Uw gegevens

   Print uw pakbon

   Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

   ×
   Ontvang onze allerlaagste prijs

   In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
   Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

    Uw device

    Uw gegevens

    ×
    Ontvang onze allerlaagste prijs

    In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
    Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

     Uw device

     Uw gegevens

     ×
     Ontvang meer informatie over onze tweede kansjes

     Wilt u meer informatie, de actuele voorraad opvragen of gelijk reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

      Het device

      Uw gegevens

      ×
      Reparatie prijzen
      by Gsm- Paradise