Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

Wilt u graag uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus laten repareren? Bij GSM Paradise kunt u kiezen voor snelle, betaalbare reparatie van uw Smartphone. Binnen een mum van tijd hebt u uw apparaat weer in handen en kunt u er weer volop gebruik van maken zonder lelijke barsten in het scherm of een irritant touchscreen dat niet lekker werkt.

Voor een Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie hoeft u enkel uw toestel naar een van onze inleverpunten in regio Den Haag te brengen. Van daaruit wordt uw apparaat naar een specialist in Bogaard (in Rijswijk) gebracht. Deze onderzoekt het probleem en repareert binnen een uur uw Samsung Galaxy. In het uitzonderlijke geval dat een specialist u niet kan helpen hoeft u overigens niets te betalen, we werken namelijk volgens het No Cure No Pay principe.

Op al onze Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparaties ontvangt u voor 3 maanden algehele garantie en komt u niet voor ongewenste kosten te staan. Het gaat hierbij om alle type reparatiewerkzaamheden zoals het vervangen van het Touchscreen, het LCD scherm, de achterzijde, maar ook de ingebouwde camera’s en de accu.

Wilt u ook binnen een uur een Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie voor een goede prijs laten uitvoeren? Daarvoor kunt u ons bellen op 06-28798082 of kunt u mailen naar [email protected]

Scherm, Touchscreen en achterkant laten repareren

Een veel voorkomend probleem is een gebarsten scherm. Met Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie van GSM Paradise is dat gauw verleden tijd. Door onze ervaring en kennis kunnen we een dergelijk probleem snel oplossen. Of het nu gaat om een barst te laten repareren in de voor- of achterkant of dat het gaat om het Touchscreen weer aan de praat te krijgen, onze experts repareren het voor u. Daarnaast ontvangt u bij reparatie van uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus de originele onderdelen die wij bestellen bij een officiële Samsung distributeur om de kwaliteit te waarborgen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus overige onderdelen

Naast gebarsten schermen vervangen helpt GSM Paradise u ook met Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie door middel van het herstellen van camera’s en batterijen. Op den duur slijt en beschadigd elk onderdeel een keer. Indien u dus weer gebruik wilt maken van uw camera aan de voor- of achterzijde laat dan de reparatie van uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus aan ons over. En in het geval dat uw batterij langzaam laadt of snel leeg is kunt u deze snel en eenvoudig bij ons laten vervangen.