Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Is uw Samsung Galaxy S6 Edge toe aan reparatie? Bij GSM Paradise kunt u de meest voorkomende smartphone kwalen laten repareren. Tegen een scherpe prijs is uw toestel binnen een uur gerepareerd en weer in uw handen. Lever uw mobiele telefoon af bij een van onze inleverpunten in de buurt van Den Haag, waarna een specialist in Bogaard te Rijswijk de reparatiewerkzaamheden zal uitvoeren. Door onze ruime ervaring in het repareren van verschillende Samsung Galaxy telefoons is het herstel van uw apparaat bijzonder snel en goedkoop. Tevens is het mogelijk om uw Smartphone op te sturen.

Voor diverse beschadigingen of problemen kunt u bij onze experts terecht. Zo kunt u reparatie voor uw Samsung Galaxy S6 Edge ontvangen om het touchscreen of LCD scherm te repareren, maar ook de backcover en andere onderdelen, zoals het oplaadgedeelte en de ingebouwde camera’s. Wij geven hierop gedurende 3 maanden een volle garantie.

Bovendien gaan we te werk volgens de No Cure No Pay norm. U hoeft dus niets te betalen indien wij uw Samsung Galaxy S6 Edge niet hebben kunnen repareren. Het vooronderzoek dat we standaard uitvoeren om vast te stellen wat er met een toestel mankeert kost u in zo’n geval ook niets.

Ook graag een betaalbare en snelle reparatie voor uw Samsung Galaxy S6 Edge laten uitvoeren? Bij ons kan het. Bel daarvoor gauw op 06-28798082 of bereik ons via [email protected]

Reparatie voor het LCD scherm en backcover

In veel gevallen moet uw Samsung Galaxy S6 Edge gerepareerd worden omdat er een defect aan het scherm is. Er kunnen al gauw barsten in komen door een val en in sommige gevallen werkt het touchscreen daardoor niet meer. GSM Paradise zorgt er in zo’n geval voor dat de kwaliteit van de reparatie van uw Samsung Galaxy S6 Edge gewaarborgd blijft door enkel gebruik te maken van de originele onderdelen die we geleverd krijgen van de officiële Samsung leverancier.

Overige onderdelen van uw Samsung Galaxy S6 Edge

Voor de reparatie van overige onderdelen van uw Samsung Galaxy S6 Edge kunt u denken aan het laten vervangen van de batterij of het oplaadgedeelte van uw Smartphone. Dat is met name handig om te doen wanneer de werkduur erg is teruggelopen of wanneer het opladen onnodig lang duurt. Verder is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de camera te laten repareren. Dat kan gaan om een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie voor de camera aan de voorzijde als aan de achterzijde.