Samsung Galaxy S6 reparatie

Bij GSM Paradise kunt u een Samsung Galaxy S6 reparatie uit laten voeren door een echte expert. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van allerlei type Samsung Galaxy smartphones zijn we bijzonder snel en bedreven geworden. Door uw toestel bij een van onze inleverpunten in de omgeving van Den Haag te brengen hebt u uw apparaat in een uur weer bij u terug. Hiervoor hebt u geen afspraak nodig. Ook kunt u uw Samsung Galaxy S6 voor reparatie ook direct naar een specialist uit Boogaard in Rijswijk toesturen zonder dat u op locatie langs hoeft te komen.

Diverse reparaties aan uw Samsung Galaxy S6

Onze experts repareren de meest voorkomende beschadigingen en problemen in een korte tijd. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het herstellen van gebarste front- of backcover of een beschadigd touchscreen. Daarnaast doen we ook de reparatie van een Samsung Galaxy S6 wanneer de batterij aan vervanging toe is of wanneer een van de cameraatjes stuk is gegaan.

Wanneer u ervoor kiest om bij GSM Paradise uw reparatie te laten uitvoeren doet een specialist eerst een onderzoek om uit te zoeken of het probleem door ons opgelost kan worden. Als dat zo is gaan we aan de slag om uw toestel te herstellen. Als herstel door ons niet mogelijk is hoeft u daarvoor niets te betalen. We werken volgens met de No Cure No Pay norm. Mochten we wel uw Smartphone repareren dan hebt u nog eens 3 maanden volledige garantie.

Ook graag een Samsung Galaxy S6 reparatie laten doen door een echte professional? Ga dan snel naar onze locatie of bel ons op 06-28798082 of stuur een mail naar [email protected]

Voor- en achterkant repareren

Een barst in het scherm van uw mobiel is niet prettig. Een Samsung Galaxy S6 reparatie is hiervoor een geschikte oplossing. Of het nu om een gebarsten schermpje gaat of om een barst aan de achterkant, wij hebben de juiste onderdelen voor een reparatie. Onderdelen als een LCD scherm, een Touchscreen of een passende backcover krijgen we direct geleverd van een officiële distributeur van Samsung. Als u er dus zeker van wilt zijn dat u een origineel scherm terugkrijgt laat u de Samsung Galaxy S6 reparatie over aan ons bedrijf.

Andere onderdelen Samsung Galaxy S6

U kunt ook andere onderdelen laten repareren. Zo kunt u kiezen voor de reparatie van de camera in uw Samsung Galaxy S6. Er bevinden zich twee camera’s in dit model die GSM Paradise allebei kan vervangen in geval van een beschadiging. Ook wanneer het opladen moeizaam verloopt en de accu wel erg snel leeg gaat bij gebruik kunt u onze specialisten erbij halen. Door de Samsung Galaxy S6 reparatie aan ons over te laten zorgen we ervoor dat u weer direct gebruik kunt maken van uw geliefde toestel.