Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Zit er een barst in het glas? Met een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie kunt u dergelijke beschadigingen laten herstellen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren van Samsung Galaxy toestellen, waardoor u snel en betaalbaar weer gebruik kunt maken van uw geliefde Smartphone.

Diverse reparaties

U kunt bij GSM Paradise diverse voor diverse gebreken aan uw mobiele telefoon langskomen. Zo vervangen we accu’s en het oplaadgedeelte, repareren wij de camera aan de voor- en achterkant, maar ook uiteraard het scherm aan de voorzijde en de backcover. Hiervoor hoeft u uw Samsung Galaxy S7 Edge voor reparatie enkel bij een van onze inleverpunten in regio Den Haag af te geven. Binnen een uur is uw apparaat bij ons hoofdfiliaal in Boogaard (in Rijswijk) gerepareerd en kunt u uw smartphone dus in zeer korte tijd weer terug verwachten.

U ontvangt hierop 3 maanden volledige garantie. Als onze reparatie experts het probleem niet kunnen oplossen bent u ons helemaal niets verschuldigd. Ook het vooronderzoek om te achterhalen wat er precies aan uw Samsung Galaxy S7 Edge qua reparatie gedaan moet worden hoeft u in dat geval niet te behalen. We hanteren namelijk de No Cure No Pay norm.

Wenst u ook weer gebruik te maken van uw mobiele telefoon? Kies dan voor Samsung Galaxy S7 Edge reparatie, bel daarvoor snel naar 06-28798082 of bereik ons op [email protected]

Repareren van uw scherm en backcover

Wilt u graag reparatie voor uw Samsung Galaxy S7 Edge om het LCD scherm, het touchscreen of de achterkant weer in orde te laten brengen? Bij GSM Paradise kunt u eenvoudig en snel de barsten uit uw scherm laten halen of een niet functionerend touchscreen laten repareren door een specialist. Al de onderdelen die we voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie gebruiken zijn afkomstig van de oorspronkelijke Samsung leverancier. U kunt bij ons uitgaan van dezelfde hoge kwaliteit als bij de oorspronkelijke aankoop.

Camera’s en accu’s van uw Samsung Galaxy S7 Edge

Ook kunt u voor uw Samsung Galaxy S7 Edge kiezen voor de reparatie van overige onderdelen zoals de camera aan de voorzijde en de achterzijde. Na afloop kunt u weer naar hartelust foto’s en selfies maken zoals voorheen. En mocht het opladen erg traag verlopen of werkt het oplaadgedeelte niet goed meer dan kunt u eveneens bij GSM Paradise terecht om de oplaadmogelijkheden van uw Samsung Galaxy S7 Edge te laten repareren.