Iphone 6 scherm reparatie


Een Iphone 6 scherm reparatie is iets wat u liever niet wil, maar soms is het onvermijdelijk. Die lelijke barst in uw scherm moet eruit, of de verschillende functies van het scherm werken niet meer goed. Wij van GSM Paradise hebben erg veel expertise opgebouwd als het gaat om Iphone 6 scherm reparaties. Dit model bestaat uit 4 delen en dus zijn er 4 verschillende Iphone 6 scherm reparaties mogelijk. De Iphone 6 is het eerste model uit deze reeks. Wij kunnen een Iphone 6 scherm reparatie met veel expertise uitvoeren, omdat dit model alweer uit 2014 komt. Dat neemt niet weg dat het nog steeds een prima telefoon is.

Prijzen scherm reparaties

iPhone 6s+ LCD + Touchscreen reparatie A+ Kwaliteit
€ 119
iPhone 6s+ LCD + Touchscreen reparatie B Kwaliteit
€ 79
iPhone 6S LCD + Touchscreen reparatie AAA Kwaliteit
€ 59
iPhone 6S LCD + Touchscreen reparatie ORI Ref Kwaliteit
€ 119
iPhone 6S LCD + Touchscreen reparatie Premium Kwaliteit
€ 89
iPhone 6 LCD + Touchscreen reparatie AAA Kwaliteit
€ 49
iPhone 6 LCD + Touchscreen reparatie ORI Ref Kwaliteit
€ 99
iPhone 6 LCD + Touchscreen reparatie Premium Kwaliteit
€ 79
iPhone 6+ LCD + Touchscreen reparatie A+ Kwaliteit
€ 99
iPhone 6+ LCD + Touchscreen reparatie B Kwaliteit
€ 79

Iphone 6 plus scherm reparatie

Samen met de Iphone 6 werd ook de Iphone 6 plus in 2014 aangekondigd. Dit model is een stuk groter en heeft logischerwijs ook een ander scherm nodig. De montage van een Iphone 6 plus scherm reparatie is echter hetzelfde als bij een Iphone 6 scherm reparatie. Fans van Iphones konden in 2014 tussen de twee modellen kiezen. De intensieve gebruiker zal ongetwijfeld voor de Iphone 6 plus zijn gegaan. De kans dat uw scherm een keer kapot gaat is bij intensief gebruik natuurlijk hoger. U bent bij GSM Paradise daarom van harte welkom voor een Iphone 6 plus scherm reparatie.

Iphone 6S scherm reparatie

Als derde in de serie van Iphone 6 modellen is het ook mogelijk om een Iphone 6S scherm reparatie uit te laten voeren. Enkele nieuwe functies zoals de 3D touch zorgen ervoor dat de Iphone 6S scherm reparatie weer anders is als de andere modellen uit deze serie. Deze telefoon is ook een stuk sneller dan de eerdere modellen. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. U bent bij ons ook van harte welkom voor een Iphone 6S scherm reparatie.

Iphone 6S plus scherm reparatie

Gezamenlijk met de Iphone 6S werd ook de Iphone 6S plus aangekondigd. Een Iphone 6S plus scherm reparatie voeren wij met veel plezier voor u uit. De verbeteringen onder de motorkap en in het scherm zijn nagenoeg hetzelfde ten opzichte van de Iphone 6S en de Iphone 6. De snelle processor en de nieuwe 3D touch functie zorgen ervoor dat een Iphone 6S plus scherm reparatie misschien nodig is. We zien u hier graag voor in één van onze winkels terug.

Het scherm van een Iphone 6

De vele Iphone modellen zijn allemaal uitgerust met dezelfde schermen, alleen is de kwaliteit in de loop der jaren steeds verbeterd. De technologie is al vanaf het uitbrengen van de eerste Iphone hetzelfde. In die tijd was het erg innovatief dat een touchscreen nu ook multifunctioneel was. Een Iphone 6 scherm bestaat dus net als alle andere Iphone schermen uit drie onderdelen. Het beschermglas zorgt ervoor dat de andere twee onderdelen niet beschadigd raken. Hier komen vaak de bekende barsten en scheuren in. Het tweede gedeelte is de digitizer, dit is het touchscreen. De onderste laag is het beeldscherm, het LCD scherm. Helaas kan één van deze drie lagen niet afzonderlijk gerepareerd worden. Een Iphone 6 scherm reparatie is altijd een vervanging van al deze drie onderdelen.

Onze service

Onze expertise in dit vakgebied zorgt ervoor dat we een betrouwbare partij zijn in het uitvoeren van Iphone 6 scherm reparaties. Wij vinden service erg belangrijk. Daarom hoeft u maar een uurtje te wachten in onze winkel terwijl wij uw Iphone 6 scherm reparatie uitvoeren. We werken enkel met de originele LCD schermen. Uw telefoon ziet er na de reparatie weer als nieuw uit. In één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer staan onze experts klaar om u te helpen. Ziet u liever af van de reparatie? Dat is geen enkel probleem, bij ons betaalt u alleen voor de reparatie. We werken dus op basis van no cure, no pay.