Iphone 7 scherm reparatie


Voor een Iphone 7 scherm reparatie bent u bij ons in goede handen. Wij streven ernaar om uw Iphone 7 scherm reparatie uit te voeren in hoge mate van service en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden de deur uit lopen en zullen hier ook alles aan doen. Heeft u dus een Iphone 7 scherm reparatie nodig? Kom dan langs in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. We beschikken over kennis en expertise die alweer dateert uit de tijd van de allereerste Iphones. Toen wij begonnen hebben we veel verschillende modellen uit elkaar gehaald en ermee getest. Dit heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe de Iphones in elkaar zitten. Ook voor een Iphone 7 scherm reparatie weten wij dus precies wat er moet gebeuren. Uw smartphone is een kostbaar bezit. Dat begrijpen wij en daarom gaan we met veel zorg aan de slag.

Prijzen scherm reparaties

iPhone 7+ Display reparatie A kwaliteit
€ 65
iPhone 7+ Display reparatie AA kwaliteit
€ 99
iPhone 7+ Display reparatie Ori kwaliteit
€ 129
iPhone 7 Display reparatie A Kwaliteit
€ 59
iPhone 7 Display reparatie AA Kwaliteit
€ 85

Iphone 7 plus scherm reparatie

We staan bij GSM Paradise ook klaar voor uw Iphone 7 plus scherm reparatie. Dit is het tweede model uit de Iphone 7 serie. Een Iphone 7 scherm reparatie is identiek aan een Iphone 7 plus scherm reparatie. Er wordt alleen een ander scherm gemonteerd, want de Iphone 7 plus is groter en heeft een hogere resolutie. De technologie in beide schermen is gelijk. Beide Iphone 7 modellen zijn voorzien van een Retina HD-scherm. Hierdoor kan je de pixels amper van elkaar onderscheiden. Dit zorgt dan weer voor een betere beeldervaring.

Een scherm reparatie bij GSM Paradise

Op het moment dat u bij ons in de winkel komt voor een Iphone 7 scherm reparatie zult u merken dat onze experts weten waar ze het over hebben. Wij voeren altijd eerst een onderzoek uit naar de schade van uw smartphone. Bij een Iphone 7 scherm reparatie zal al snel duidelijk zijn dat het scherm vervangen moet worden. Ziet u liever af van deze reparatie? Geen enkel probleem, want we begrijpen dat deze ingreep vrij prijzig is. U betaalt geen onderzoekskosten. Helaas zijn smartphone schermen erg duur, maar toch bieden wij u de scherpste tarieven aan. Als u akkoord gaat met het reparatievoorstel gaan we direct aan de slag met uw telefoon. De reparatie is al binnen een uur klaar, u kunt dus rustig even wachten. U loopt vervolgens de deur weer uit met een telefoon die weer als nieuw lijkt. Daarnaast geven wij 3 maanden garantie op de Iphone 7 scherm reparatie.

Het scherm van een Iphone

Een Iphone 7 scherm reparatie is voor ons als experts niet moeilijk. Dit komt doordat de technologie in alle modellen vrijwel hetzelfde is. De Iphone X beschikt inmiddels wel over een OLED scherm in plaats van een LCD scherm, maar de Iphone 7 is zo ver nog niet. Ondanks dat bestaat de Iphone nog steeds uit drie onderdelen. Het beschermglas is de bovenste laag en beschermt de andere twee onderdelen. Het LCD scherm is de onderste laag en projecteert het beeld. Tussen deze twee lagen zit de digitizer, ook wel het touchscreen genoemd. Alle aanrakingen worden door de digitizer doorgevoerd. Dit onderdeel was bij de introductie van de eerste Iphones aan het begin van de 21e eeuw revolutionair. Het scherm kon nu op meerdere posities tegelijkertijd aanrakingen detecteren en doorsturen. Een Iphone 7 scherm reparatie kan te maken hebben met een defect aan één van deze drie onderdelen. Meestal is het een barst in het beschermglas. Helaas moet bij elk defect het complete scherm vervangen worden, omdat het aan elkaar vastgelijmd zit.