Iphone 8 scherm reparatie


Wij van GSM Paradise helpen u graag met uw Iphone 8 scherm reparatie. Schade aan uw mooie, dure Iphone 8 is natuurlijk niet prettig. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties en dus weten we precies hoe we een Iphone 8 scherm reparatie moeten uitvoeren. We zijn al begonnen met scherm reparaties sinds het uitbrengen van de allereerste Iphones. Hier hebben we toen meerdere telefoons voor aangeschaft om te testen. Dit doen we met elk model telkens weer opnieuw, dus ook voor een Iphone 8 scherm reparatie. We weten dus van de Iphone precies hoe de telefoon in de basis wordt gemaakt. Ook voor de nieuwe Iphone 8 en Iphone 8 plus hebben we dus alweer genoeg ervaring om een Iphone 8 scherm reparatie uit te voeren.

Prijzen scherm reparaties

iPhone 8+ Display reparatie (A+ kwaliteit)
€ 125
iPhone 8+ Display reparatie (B kwaliteit)
€ 95
iPhone 8+ Display reparatie (C kwaliteit)
€ 65
iPhone 8 Display reparatie (A+ kwaliteit)
€ 105
iPhone 8 Display reparatie (B kwaliteit)
€ 85
iPhone 8 Display reparatie (C kwaliteit)
€ 59

Iphone 8 plus scherm reparatie

Ook bieden wij bij GSM Paradise een Iphone 8 plus scherm reparatie aan. Uit de Iphone 8 serie zijn twee modellen op de markt gekomen, de gewone Iphone 8 en de 8 plus. Het verschil in de technologie tussen deze twee schermen is gelijk. Het scherm van de Iphone 8 plus is wel groter en beschikt over een betere resolutie. Op beide schermen is de nieuwe True Tone-weergave toegevoegd, dit zorgt voor een betere kleurechtheid. We bieden dus zowel een Iphone 8 scherm reparatie als een Iphone 8 plus scherm reparatie aan.

Hoe een Iphone 8 scherm reparatie verloopt

Op het moment dat u bij ons in de winkel komt voor een Iphone 8 scherm reparatie, dan bent u in goede handen. Wij vinden namelijk dat u al genoeg nadelen ondervindt aan het feit dat uw scherm kapot is. We verlenen daarom uitstekende service en gaan met veel zorg aan de slag met de Iphone 8 scherm reparatie. In één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer staan onze experts voor u klaar. Zij zullen eerst het probleem constateren, maar bij een Iphone 8 scherm reparatie zal dit vrijwel direct duidelijk zijn. We doen u vervolgens een reparatievoorstel. U kunt nu nog steeds kiezen om liever af te zien van de reparatie, u betaalt dan geen onderzoekskosten. Wij werken dus op basis van no cure, no pay. Het grote voordeel aan GSM Paradise is dat wij de reparatie al binnen het uur kunnen uitvoeren. Terwijl u even wacht zijn we dus zo klaar.

Wat wordt er vervangen?

Een Iphone 8 scherm reparatie of Iphone 8 plus scherm reparatie is erg complex. Echter is de technologie die Apple hanteert voor hun schermen inmiddels zo bekend dat we met nieuwe modellen al vrij snel door hebben hoe een reparatie moet verlopen. Op deze manier weten wij precies wat er bij een Iphone 8 scherm reparatie moet vervangen. Helaas zijn smartphone schermen erg duur. Wij bieden u wel de scherpste tarieven aan.

Een Iphone scherm bestaat uit drie onderdelen, namelijk het beschermglas, de digitizer en het LCD scherm. Toen de eerste Iphones werden geïntroduceerd was het touchscreen erg vernieuwend en innovatief vanwege het feit dat het op meerdere plekken tegelijkertijd aanrakingen kan detecteren. Dat vinden we nu helemaal niet meer bijzonder. Het beschermglas is de bovenste laag en beschermt de andere twee onderdelen van het scherm. De digitizer is het touchscreen, dit onderdeel verstuurt alle aanrakingen. Het LCD scherm vertoont het beeld, dit is eigenlijk een klein tv-scherm. Wat het meest voorkomt is dat het beschermglas gebroken is. Dit is aan de ene kant goed nieuws, want dit heeft ervoor gezorgd dat de andere twee onderdelen nog werken. De telefoon is nog bruikbaar. Aan de andere kant is een volledige Iphone 8 scherm reparatie onvermijdelijk. De drie onderdelen zijn aan elkaar vastgelijmd.