Iphone 11 scherm reparatie

Voor een Iphone 11 scherm reparatie zijn we u graag van dienst. Bij GSM Paradise denken we graag aan het belang van u als klant. Een Iphone 11 scherm reparatie dient snel uitgevoerd te worden, omdat deze telefoon vaak gebruikt wordt als zakelijke telefoon. Of u nou een Iphone 11 scherm reparatie nodig heeft voor uw zakelijke of privé telefoon, dat maakt ons niet uit. We voeren de Iphone 11 scherm reparatie altijd binnen een uur uit. Deze service verlenen we graag aan u. We kunnen u verzekeren dat uw smartphone bij onze experts in goede handen is. We hebben veel ervaring met het uitvoeren van Iphone 11 scherm reparaties en reparaties aan vele andere smartphone modellen. U bent dan ook voor een Iphone 11 scherm reparatie van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer.

Prijzen scherm reparaties

iPhone 11 Display Imitatie
€ 115
iPhone 11 Display Origineel
€ 165
iPhone 11 Pro Display Imitatie
€ 139
iPhone 11 Pro Display Origineel
€ 229
iPhone 11 Pro Max Display Imitatie in cell
€ 139
iPhone 11 Pro Max Display Origineel
€ 299
iPhone 11 Pro Max Display reparatie Soft oled
€ 199

Lees hier over onze andere iPhone 11 reparaties

Een Iphone 11 scherm reparatie klaar binnen het uur

Het verlenen van service vinden wij het meest belangrijk bij uw Iphone 11 scherm reparatie. Het is één van onze belangrijkste waarden binnen de organisatie. Een tevreden klant maakt ons ook tevreden. We vinden het belangrijk om een betere service te verlenen dan de officiële dealers. Ondanks dat wij ook met de originele LCD schermen werken, bent u daar uw smartphone vaak lang kwijt. Dat is bij ons niet het geval. Als u in één van onze winkels wordt geholpen door een expert, constateren we het probleem en daarna doen we u een reparatievoorstel. In het geval van een Iphone 11 scherm reparatie zal het snel duidelijk zijn wat er moet gebeuren, namelijk het gehele scherm vervangen. Als u akkoord gaat voeren wij de Iphone 11 scherm reparatie uit. Als u niet akkoord gaat is dat ook helemaal prima, u loopt zonder kosten te maken weer de deur uit. We werken alleen op basis van no cure, no pay. Onze experts zijn erg bedreven en ervaren in het uitvoeren van een Iphone 11 scherm reparatie. U zult dus niets merken van het feit dat er een nieuw scherm op uw telefoon is gemonteerd. Toch krijgt u nog 3 maanden reparatiegarantie.

De inhoud van een Iphone 11 scherm reparatie

De meest voorkomende Iphone 11 scherm reparaties ontstaan door barsten of scheuren in het beschermglas. De naam zegt het al, dit bovenste gedeelte van een Iphone scherm beschermt de andere onderdelen. Het scherm bestaat naast het beschermglas uit nog twee onderdelen. Het glas wordt bovenop de digitizer geplakt met een speciale lijm. De digitizer is het touchscreen en verstuurt alle aanrakingen naar de processor van uw telefoon. Dit gedeelte van een Iphone scherm was uniek toen de eerste Iphone op de markt kwam. Het is namelijk multifunctioneel. Vroeger was dat bijzonder, nu is dat erg normaal voor een smartphone. Het onderste gedeelte van een scherm is het LCD scherm. Dit is eigenlijk de beeldbuis en projecteert alles.

Een barst in het beschermglas zorgt er meestal voor dat de telefoon nog gebruikt kan worden. Zonder dit glas zouden de digitizer en het LCD scherm beschadigd kunnen raken. Als u denkt dat u één van deze drie onderdelen apart kunt vervangen, dan moeten we u helaas teleurstellen. Schade aan uw Iphone 11 betekent dat een volledige Iphone 11 schermreparatie nodig is.