iPhone X scherm reparatie


De Iphone X is het nieuwste vlaggenschip van Apple en een Iphone X scherm reparatie is daarom nog erg nieuw. Mocht u toch al schade hebben aan het scherm? Dan bent u bij GSM Paradise aan het juiste adres voor een Iphone X scherm reparatie. Onze kennis en ervaring met de andere Iphone modellen heeft ervoor gezorgd dat we al snel wisten hoe een Iphone X scherm vervangen moet worden. Hier hebben we inmiddels ook weer ervaring in opgebouwd. Wij weten precies hoe we uw Iphone X scherm reparatie moeten uitvoeren en lappen uw smartphone zo weer op. U merkt na de reparatie niets van het feit dat er een nieuw scherm op is gemonteerd.

Prijzen scherm reparaties

iPhone X LCD + Touchscreen (Hard Oled) reparatie
€ 139
iPhone X LCD + Touchscreen (InCell) reparatie
€ 99
iPhone X LCD + Touchscreen (origineel) reparatie
€ 189
iPhone X LCD + Touchscreen (Soft Oled) reparatie
€ 169

Onze werkwijze bij een Iphone X scherm reparatie

Wij van GSM Paradise vinden dat u een uitstekende service hoort te krijgen bij uw Iphone X scherm reparatie. Helaas is dit geen goedkope klus, dus wij begrijpen dat u het erg vervelend vindt. We proberen u tegemoet te komen door de aller snelste en meest efficiënte service te verlenen. U bent van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. Onze experts bekijken daar uw Iphone X en zullen snel tot de conclusie komen dat een Iphone X scherm reparatie onvermijdelijk is. Als u daarmee akkoord gaat repareren wij het scherm binnen een uur. U hoeft dus niet lang te wachten voor u weer bereikbaar bent. Ziet u liever af van de reparatie? Dan betaalt u geen onderzoekskosten. Wij werken op basis van no cure, no pay. U krijgt daarnaast 3 maanden reparatiegarantie.

Wat wordt er vervangen bij een Iphone X scherm reparatie?

Een Iphone X scherm reparatie is helaas erg prijzig. Dit komt door het nieuwe OLED scherm met een dunne rand die op dit nieuwste model van de Iphone zit. Het OLED scherm vervangt het LCD scherm. U vraagt zich misschien af waar een Iphone X scherm nog meer uit bestaat. Elk Iphone scherm bestaat uit drie onderdelen. Dit is het glas op het scherm, de digitizer en voorheen een LCD scherm, maar nu een OLED scherm. Het touchscreen van de Iphone is inmiddels niet meer bijzonder, maar dit was het bij de introductie van de allereerste Iphone wel. Het scherm ondersteunt namelijk de mogelijkheid om aanrakingen op meerdere punten te detecteren en te reageren op gelijktijdige aanrakingen. Het glas dat op elke smartphone de bovenste laag vormt, voorkomt beschadigingen aan de rest van het scherm. Hier ontstaan vaak de barsten en scheuren. Dit glas is wel bij de Iphone X inmiddels al sterk verbeterd. Het tweede gedeelte is de digitizer. Dit onderdeel detecteert alle aanrakingen. Het glas en de digitizer zijn aan elkaar gelijmd met een speciaal soort lijm. Deze twee onderdelen worden op het OLED scherm geplaatst. Hier wordt alles op getoond, dit is eigenlijk een TV scherm in het klein.

U kunt alle onderdelen niet los laten repareren, omdat ze allemaal aan elkaar verbonden zijn. Een defect aan het ene onderdeel dwingt u tot het vervangen van alle drie de onderdelen.

Onze service

Wij voeren uw Iphone X scherm reparatie met veel plezier voor u uit. Onze service houdt in dat u als klant niet lang mag wachten en dat de reparatie van hoge kwaliteit is. Ga daarom juist om die reden niet proberen het scherm zelf te demonteren. De Iphone X is een erg duur Iphone model en meer schade is niet wat u wenst. Wij hebben de ervaring en kunde om met veel zorg met uw Iphone X om te gaan. Twijfel daarom niet en kom langs in één van onze winkels.