Samsung Galaxy scherm reparatie


Een Samsung Galaxy scherm reparatie komt vaak voor, omdat het één van de meest populaire telefoons is. Er zijn veel verschillende modellen in de Samsung Galaxy serie uitgebracht. Het scherm van de telefoon kan wel eens kapot gaan. Voor een Samsung Galaxy scherm reparatie bent u bij GSM Paradise aan het juiste adres. Wij gaan met veel plezier en zorg met uw Samsung Galaxy scherm reparatie aan de slag. We vinden het belangrijk om u een uitstekende service te verlenen, daarom hoeft u bij ons in de winkel maar een uurtje te wachten op uw reparatie. Wij kunnen de Samsung Galaxy scherm reparatie zo snel voor u uitvoeren, omdat we beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties. We weten exact hoe een Samsung Galaxy scherm reparatie uitgevoerd moet worden, omdat we hier al actief mee zijn sinds het begin van de 21e eeuw.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S23 Ultra Display Reparatie
€ 349
Samsung Galaxy S23 Plus Display Reparatie
€ 269
Samsung Galaxy S23 Display Reparatie
€ 249
Samsung Galaxy S22 Ultra display reparatie
€ 319
Samsung Galaxy S22 plus display reparatie
€ 229
Samsung Galaxy S22 display reparatie
€ 189
Samsung Galaxy S21 FE Display reparatie
€ 199
Samsung Galaxy S21 Ultra Display
€ 309
Samsung Galaxy S21 Plus Display
€ 259
Samsung Galaxy S21 Display
€ 249
Samsung S20FE Display
€ 149
Samsung Galaxy S20Ultra Display
€ 299
Samsung Galaxy S20+ Display
€ 259
Samsung Galaxy S20 Display
€ 279
Samsung Galaxy S10 Lite Display reparatie
€ 219
Samsung Galaxy S10e Display reparatie
€ 209
Samsung Galaxy S10 Display Origineel B Grade reparatie (Lichte gebruikerssporen)
€ 200
Samsung Galaxy S10 Display Origineel reparatie
€ 249
Samsung Galaxy S10 Plus Display B Grade c
€ 200
Samsung Galaxy S10 Plus Display Orgineel
€ 259
Samsung Galaxy S9 plus Display Reparatie
€ 259
Samsung Galaxy S9 Display Reparatie
€ 249
Samsung Galaxy S8 plus LCD + Touchscreen
€ 249
Samsung Galaxy S8 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 239
Samsung Galaxy S7 Edge LCD + Touchscreen reparatie
€ 229
Samsung Galaxy S7 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 129
Samsung Galaxy S6 Edge plus LCD + Touchscreen Reparatie
€ 210
Samsung Galaxy S6 Edge LCD + Touchscreen Reparatie
€ 199
Samsung Galaxy S6 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 179
Samsung Galaxy S4 i9505 lcd+Touchscreen Grijs reparatie
€ 129
Samsung Galaxy S4 i9505 lcd+Touchscreen Paars reparatie
€ 129
Samsung Galaxy s4 i9505 lcd+Touchscreen reparatie Deep Black Edition
€ 129
Samsung Galaxy S4 i9505 lcd+Touchscreen Sapphire Blue reparatie
€ 129
Samsung Galaxy S4 i9505 oplaadgedeelte vervangen
€ 35

Onze werkwijze bij een Samsung Galaxy scherm reparatie

Op het moment dat u bij ons de winkel instapt kunt u al merken dat er alleen experts op het gebied van Samsung Galaxy scherm reparaties hier werkzaam zijn. Wij staan dan ook voor u klaar in één van onze drie vestigingen in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan kunt u uw Samsung Galaxy ook ter reparatie naar ons opsturen. Op het moment dat u voor een Samsung Galaxy scherm reparatie bij ons in de winkel komt zullen wij eerst een onderzoek uitvoeren. Bij een barst of deuk is de schade al bekend, maar bij schade aan bijvoorbeeld het scherm zullen we eerst bekijken wat we nog kunnen herstellen. Waarschijnlijk is de enige oplossing het volledige scherm vervangen. Ziet u liever af van deze Samsung Galaxy scherm reparatie? U betaalt geen onderzoekskosten bij ons, want we werken alleen op basis van no cure, no pay. Is uw Samsung Galaxy scherm reparatie voltooid? Dan heeft u bij ons nog recht op 3 maanden reparatiegarantie.

Wat moet er vervangen worden bij een Samsung Galaxy scherm reparatie?

Het scherm van een Samsung Galaxy is complex en duur om te vervangen. Toch bieden we u bij GSM Paradise de scherpste prijzen aan voor de officiële producten. Helaas is het niet mogelijk om een los onderdeel van het scherm te vervangen. Bij bepaalde apparaten is het zo dat het glas en de touchscreen los van de andere onderdelen gemonteerd kunnen worden. Dit is bij vrijwel alle smartphones niet het geval. Het scherm van een Samsung Galaxy bestaat uit vier onderdelen, die we ook op alle andere smartphones terug vinden. Het beschermglas, ook wel het Gorilla Glass vormt de beschermlaag. De digitizer die wij kennen als het touchscreen vormt de tweede laag. Dit onderdeel verzendt alle aanrakingen naar het beeldscherm. Samsung is hierbij voorloper op het gebied van AMOLED schermen. Al deze onderdelen zijn gelamineerd tot één onderdeel met speciale hechtmaterialen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er vuil tussen de onderdelen in kan komen. Daarnaast zorgt het ontbreken van een luchtlaag ervoor dat de smartphones dunner gemaakt kunnen worden.

De schermen van Samsung staan erom bekend sterker te zijn dan die van Iphones. Toch kan er een barst in uw scherm ontstaan. Als de andere functies van het scherm normaal werken is alleen het glas kapot. U zou de telefoon nog gewoon kunnen gebruiken. Defecten aan de digitizer of het AMOLED scherm zijn vervelender. In alle gevallen wordt het volledige scherm vervangen.

De service van GSM Paradise

Hoewel er op internet veel te vinden is over Samsung Galaxy scherm reparaties raden wij dit sterk af. Wij kunnen met onze ervaring de reparatie snel en met veel precisie uitvoeren. Wij hebben daarnaast ook de juiste materialen in huis. Als u door ons de reparatie laat uitvoeren bent u ervan verzekerd dat u een telefoon als nieuw mee terug krijgt. Met onze ervaring leveren we u een razend snelle service tegen een uiterst scherp tarief.