Samsung Galaxy S6 scherm reparatie


Heeft u een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie nodig? Wij bij GSM Paradise voeren deze met veel zorg en plezier voor u uit. In 2015 sloeg Samsung een andere weg in toen het op de markt kwam met de S6. De vernieuwende specificaties en een verbeterd scherm zorgden ervoor dat dit in 2015 een echte top telefoon was. Een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie zou u liever willen vermijden, maar soms kunt u er niets aan doen. Wij begrijpen dat het vervelend voor u is en we willen daarom de Samsung Galaxy S6 scherm reparatie zo snel mogelijk voor u uitvoeren. Dit kunnen wij zo snel doen, omdat we over erg veel ervaring en expertise beschikken op het gebied van smartphone reparaties. Ook een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie is voor ons een eenvoudige klus. Wij zijn in de regio Den Haag al jarenlang één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van smartphone reparaties. We zien u graag in één van onze winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S6 Edge plus LCD + Touchscreen Reparatie
€ 210
Samsung Galaxy S6 Edge LCD + Touchscreen Reparatie
€ 199
Samsung Galaxy S6 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 179

Samsung Galaxy S6 edge scherm reparatie

De Samsung Galaxy S6 edge werd op hetzelfde moment in 2015 aangekondigd als de normale S6. Het scherm loopt aan beide kanten iets af, wat zorgt voor een verbluffende beeldervaring. Ook een Samsung Galaxy S6 edge scherm reparatie kunnen wij voor u uitvoeren. Onder de motorkap zijn de telefoons gelijk, maar het scherm verschilt toch echt in de overlopende randen. Foto’s, video’s en games komen hierdoor nog beter tot zijn recht. Voor een Samsung Galaxy S6 edge scherm reparatie bent u ook van harte welkom in één van onze winkels.

Samsung Galaxy S6 edge plus scherm reparatie

De derde versie in de Samsung Galaxy S6 serie is de Samsung Galaxy S6 edge plus. Ook voor een Samsung Galaxy S6 edge plus scherm reparatie bent u bij GSM Paradise aan het juiste adres. Onze kennis over dit model is net zo hoog als bij alle andere modellen. Deze telefoon is voorzien van een groter scherm en een snellere processor. Een enorm sterke camera in combinatie met het fraaie scherm maken een prachtige smartphone. Ook voor een Samsung Galaxy S6 edge plus scherm reparatie bent u van harte welkom in één van onze winkels.

Het scherm van een Samsung telefoon

Zoals ook bij de Samsung Galaxy S6 zijn de schermen van Samsung nagenoeg gelijk qua onderdelen. Het gebroken glas is ongetwijfeld een schade die vaak voorkomt. Helaas kunnen wij niet alleen het glas vervangen. Dit zit namelijk vast gelamineerd aan de andere twee onderdelen: het touchscreen en het AMOLED scherm. Door deze drie onderdelen te lamineren tot één onderdeel zorgt Samsung ervoor dat de telefoons extra dun geproduceerd kunnen worden. Het glas is goedkoop, maar de andere twee onderdelen zijn duurder. Hierdoor is een reparatie altijd prijzig. Desondanks proberen we u altijd de scherpst mogelijke tarieven aan te bieden voor de officiële onderdelen.

Onze service bij een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie

Wie kiest voor een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie bij GSM Paradise zal daar geen spijt van krijgen. Wij vinden dit werk leuk en gaan daardoor met veel plezier aan de slag met uw smartphone. Als u bij ons binnenkomt zult u merken dat wij expert zijn in ons vakgebied. Wij willen dit ook uitstralen om onze klanten een vertrouwd gevoel te geven. Uw smartphone is immers een kostbaar bezit. In de winkel constateren we het probleem en doen we een voorstel. Dit zal in het geval van een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie snel duidelijk zijn. Ziet u liever af van de reparatie? Geen probleem, u betaalt alleen voor de reparatie. Als wij wel de Samsung Galaxy S6 scherm reparatie uitvoeren heeft u daarna nog recht op 3 maanden reparatiegarantie.