Samsung Galaxy S7 scherm reparatie


Wij helpen iedereen die op zoek is naar een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie. Bij GSM Paradise vinden we het belangrijk dat alle klanten de beste kwaliteit en service krijgen. Voor een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie hebben wij niet veel tijd nodig. Dit komt omdat wij over veel ervaring beschikken en met recht een expert in dit vakgebied genoemd mogen worden. Een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie is voor u een grote zorg, maar voor ons een kleine moeite. Onze ervaring gaat al terug naar de opkomst van de allereerste smartphones. De lange Samsung Galaxy serie heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe deze telefoons in elkaar zitten. Een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie voeren wij dan ook met veel kunde en zorg voor u uit. U bent van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. In regio Den Haag zijn we dus lokaal actief, maar vanuit het hele land kunt u ook uw smartphone voor een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie naar ons opsturen.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S7 Edge LCD + Touchscreen reparatie
€ 229
Samsung Galaxy S7 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 129

Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie

Het tweede model uit de S7 serie kunt u ook bij ons laten uitvoeren. Wij weten net zo veel van een Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie als van alle andere Samsung modellen. Het gebogen scherm over de randen van de telefoon zorgde voor een verbluffende revolutie van Samsung op het gebied van schermen. Een Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie is dus met recht speciaal te noemen. Qua hardware verschilt de telefoon weinig, alleen het scherm is dus anders. We kunnen met veel zorg en precisie uw Samsung Galaxy S7 edge scherm reparatie uitvoeren.

Hoe verloopt een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie?

Bij ons in de winkel gaan we direct aan de slag met uw Samsung Galaxy S7 scherm reparatie. We onderzoeken het probleem en doen u vervolgens een voorstel. In het geval van een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie constateren we vrij snel dat het volledige scherm vervangen moet worden. Dat is in bijna alle gevallen namelijk onvermijdelijk. Ziet u daar liever vanaf? Wij werken op basis van no cure, no pay. U betaalt dus geen kosten voor het onderzoek. De Samsung Galaxy S7 scherm reparatie voeren wij binnen een uur uit. U kunt dus even wachten of iets anders gaan doen terwijl wij met uw smartphone aan de slag gaan. Na de reparatie loopt u in elk geval tevreden de deur uit.

Het scherm van een Samsung Galaxy S7

In 2016 bracht Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S7 uit. Het scherm van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S6, was sterk verbeterd ten opzichte van eerdere versies. Het nieuwe vlaggenschip, dat voortborduurt op deze basis van de S6, beschikt over krasbestendig glas. De kwaliteit van de schermen ging hiermee flink vooruit. Toch is er nog een kans op schade, bijvoorbeeld door eigen toedoen. Het scherm van elk Samsung Galaxy model bestaat uit 3 componenten die aan elkaar zijn gelamineerd met speciale lijm. Apart repareren is dus niet mogelijk. Als het beschermglas gebroken is, dan kan de telefoon vaak nog wel gebruikt worden. Schade aan het touchscreen en het AMOLED scherm zorgen ervoor dat een reparatie onvermijdelijk is. Voor alle Samsung Galaxy S7 scherm reparaties kunt u bij ons terecht.

Onze service

Een belangrijke waarde binnen onze organisatie is de service die wij verlenen naar onze klanten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de schade aan uw smartphonescherm. Het is natuurlijk erg vervelend als u een Samsung Galaxy S7 scherm reparatie nodig heeft. Wij begrijpen ook dat u uw telefoon snel weer moet kunnen gebruiken. Wij voeren dus de reparatie voor u binnen een uur uit en u krijgt 3 maanden reparatiegarantie. Dat is de service waar wij voor staan.