Samsung Galaxy S8 scherm reparatie


Wie op zoek is naar een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie is bij GSM Paradise aan het juiste adres. We zijn actief in regio Den Haag met drie vestigingen in Delft, Rijswijk en Zoetermeer. U bent voor uw Samsung Galaxy S8 scherm reparatie hier dan ook van harte welkom. Op het moment dat u bij ons de winkel binnen stapt zult u merken dat wij onze klanten met veel aandacht voor uitstekende service behandelen. Een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie is nooit leuk, want u wilt het liever voorkomen. Toch kunt u er soms niets aan doen en is een reparatie onvermijdelijk. We streven ernaar om elke reparatie binnen een uur voor u uit te voeren. Dit doen wij met veel ervaring en expertise in het vak. Rond het begin van de 21e eeuw waren we één van de eerste bedrijven die het aandurfden om deze apparaten te demonteren en monteren. Dat ging niet vanzelf, maar het heeft er wel voor gezorgd dat we precies weten hoe alle smartphones in elkaar zitten. Ook op het gebied van de uitgebreide Samsung Galaxy serie hebben we veel ervaring.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S8 plus LCD + Touchscreen
€ 249
Samsung Galaxy S8 LCD + Touchscreen Reparatie
€ 239

Het verloop van een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

U kunt ervoor kiezen om uw Samsung Galaxy S8 scherm reparatie bij ons ter plekke in de winkel te laten uitvoeren, maar u kunt uw smartphone ook naar ons opsturen. Op het moment dat wij met de Samsung Galaxy S8 scherm reparatie aan de slag gaan doen wij eerst een onderzoek. Als blijkt dat uw telefoon niet gerepareerd dient te worden of het defect is niet op te lossen, dan betaalt u bij ons geen servicekosten. Onze werkwijze is dus op basis van no cure, no pay. Dat is de service die wij verlenen. U kunt uw telefoon al binnen een uur weer komen ophalen. We voeren dus een snelle Samsung Galaxy S8 scherm reparatie uit met veel zorg voor uw telefoon.

Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie

Ook voor uw Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie kunt u bij ons terecht. Deze smartphone verschilt onder de motorkap weinig ten opzichte van de normale S8 maar heeft een groter scherm. Het unieke ‘infinity display’ zorgt ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van deze telefoon echt heel erg goed is. Met een zeer sterke camera, waterdichte behuizing en een fantastisch beeldscherm is dit met recht een top smartphone te noemen. Voor een Samsung Galaxy S8 plus scherm reparatie bent u ook bij ons van harte welkom.

Het scherm van de Samsung Galaxy S8

Het mag duidelijk zijn dat het scherm van de Samsung Galaxy S8 fenomenaal is. De technologie in de schermen van de Samsung Galaxy serie zijn nagenoeg gelijk.  Een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie is alleen uit te voeren door het complete scherm te vervangen. Toch bestaat het scherm uit meerdere onderdelen. Deze zijn aan elkaar gelamineerd om ervoor te zorgen dat het scherm zo dun mogelijk kan blijven. Het scherm bestaat uit drie onderdelen, namelijk het glas, het touchscreen en een AMOLED scherm. Het glas beschermt de andere twee onderdelen tegen beschadigingen en is dus de bovenste laag. Het touchscreen, ook wel de digitizer genoemd, detecteert en verstuurt alle aanrakingen. Het AMOLED scherm is het beeldscherm zoals we die ook kennen van een tv of computer.

Onze service

Bij ons is de klant koning. Voor een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie bent u bij ons in goede handen. In de regio Den Haag zijn wij dan ook één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van Samsung Galaxy S8 scherm reparaties. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat u binnen een uurtje weer met een scherm als nieuw de deur uit loopt.