Samsung Galaxy S9 scherm reparatie


Wij van GSM Paradise staan in onze winkels klaar om uw Samsung Galaxy S9 scherm reparatie uit te voeren. De Samsung Galaxy S9 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung en staat bekend als een prachtige telefoon. Ondanks dat de telefoon nieuw is kan er schade ontstaan aan het scherm. Een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie is iets wat u liever wil vermijden, maar wat soms niet anders kan. U bent dan van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. In de regio zijn wij één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van smartphone reparaties. Onze ervaring gaat terug naar het begin van deze eeuw, waar we door veel oefenen en testen ervaring ontwikkelden. Ook voor de vele modellen uit de Samsung Galaxy serie hebben wij veel ervaring opgebouwd. Een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie is voor u waarschijnlijk een grote zorg, maar voor ons een kleine moeite.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S9 plus Display Reparatie
€ 259
Samsung Galaxy S9 Display Reparatie
€ 249

Hoe verloopt uw Samsung Galaxy S9 scherm reparatie?

Wij stellen het erg op prijs als u voor uw Samsung Galaxy S9 scherm reparatie kiest voor GSM Paradise. Onze waardering voor de klanten is hoog. De mate waarin wij service verlenen is hierop gebaseerd. In tegenstelling tot officiële dealers bent u bij ons uw telefoon maar een uurtje kwijt. In de winkel bekijken wij eerst wat het probleem is. Bij een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie kunnen wij natuurlijk vrij snel constateren dat het volledige scherm vervangen moet worden. Als u akkoord gaat met de reparatie gaan wij direct voor u aan de slag. Ga nog even rustig een boodschap doen of iets anders, binnen een uur kunt u uw Samsung Galaxy S9 weer ophalen. Dat is de service waar wij voor staan.

Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie

Ook voor uw Samsung Galaxy S9 plus scherm reparatie bent u bij GSM Paradise aan het juiste adres. Deze telefoon kenmerkt zich door een stuk groter te zijn dan de normale S9. Vanwege zijn omvang kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Ook op het gebied van Samsung Galaxy S9 scherm reparaties zijn we u graag van dienst bij een defect aan uw scherm of een barst in het glas van het scherm.

Wat wordt er vervangen bij een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie?

Zoals alle schermen van smartphones zijn ook de schermen van de Samsung Galaxy S9 en de S9 plus zeer complex. Het scherm van deze S9 serie is werkelijk fenomenaal in de kwaliteit. Helaas betaalt u hier ook voor. Toch proberen we bij GSM Paradise u altijd de scherpst mogelijke tarieven aan te bieden. Het is niet mogelijk om één van de losse onderdelen uit een Samsung Galaxy S9 scherm te vervangen. De eerste laag is de beschermlaag, het Gorilla Glass. Deze laag beschermt de andere lagen van het scherm. De digitizer, dit is het touchscreen en het AMOLED scherm vormen de rest van een Samsung Galaxy S9 scherm. Deze onderdelen zijn aan elkaar gelamineerd tot één onderdeel. Dit zorgt ervoor dat het scherm zo dun mogelijk geproduceerd kan worden en dat er geen vuil tussen kan komen.

Onze service

Bij GSM Paradise kunt u rekenen op de beste service uit de regio. U kunt bij ons langskomen, maar u mag uw telefoon ook naar ons opsturen. Wij voeren dan met veel zorg uw Samsung Galaxy S9 scherm reparatie uit. U kunt dat natuurlijk ook zelf proberen, maar dan is waarschijnlijk de kans groot dat de reparatie niet helemaal verloopt zoals u zou wensen. Bij GSM Paradise bent u verzekerd van een telefoon als nieuw. Wij hopen u daarom te verwelkomen in één van onze winkels.