Samsung Galaxy S10 scherm reparatie

samsungGSM Paradise staat voor u klaar in een van onze winkels om het scherm van uw Samsung Galaxy S10 te repareren. De Samsung Galaxy S10 is het nieuwste model van Samsung. Extra speciaal maakt het omdat de Galaxy dit jaar zijn 10 jarig bestaan mag vieren. Ondanks dat de telefoon het nieuwste model van Samsung is kunnen er ten alle tijde gebreken ontstaan. Uiteraard wilt u optimaal van uw nieuwe telefoon kunnen genieten. Mocht u schade hebben aan uw telefoon? Dan bent u van harte welkom in een van onze winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. In deze regio zijn wij één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van smartphone reparaties. Wij hebben door de jaren vele teksten en ervaring op gedaan. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in telefoonreparatie en kunnen wij met veel kennis en deskundige materialen uw Galaxy S10 repareren.

Prijzen scherm reparaties

Samsung Galaxy S10 Lite Display reparatie
€ 219
Samsung Galaxy S10e Display reparatie
€ 209
Samsung Galaxy S10 Display Origineel B Grade reparatie (Lichte gebruikerssporen)
€ 200
Samsung Galaxy S10 Display Origineel reparatie
€ 249
Samsung Galaxy S10 Plus Display B Grade c
€ 200
Samsung Galaxy S10 Plus Display Orgineel
€ 259

Hoe werkt een scherm reparatie?

Wanneer uw scherm kapot is stellen wij het erg op prijs als u voor ons kiest! Wij streven naar een goede klantrelatie en willen het beste resultaat mogelijk leveren. Dit is terug te vinden in onze service. In tegenstelling tot de officiële dealers waar uw toestel soms een week weg is bent u bij ons maar een uurtje van uw tijd kwijt. Wanneer u naar een van onze winkels komt bekijken we eerst de situatie. Wanneer het gaat om een S10 kunnen wij al snel constateren dat het hele scherm vervangen moet worden. Als u akkoord geeft gaan we direct aan de slag. Na een uurtje kunt u met uw telefoon inclusief nieuw scherm weer naar buiten lopen.

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Uiteraard bent u voor een reparatie van uw S10 Plus ook bij ons aan het goede adres. Een nadeel van een groot scherm is dat deze gevoeliger is voor barsten en scheuren. Gelukkig hebben wij alle benodigdheden in huis om uw scherm zo snel en professioneel mogelijk te vervangen.

Samsung Galaxy S10E scherm reparatie

Ondanks de Samsung S10E over het kleinste scherm van deze serie beschikt kan deze ook barsten of breken na een harde stoot of val. Wij kunnen uw telefoon binnen een uurtje repareren in een van onze vestigingen in Delft, Zoetermeer of Rijswijk.

Onze service

Ook voor andere Samsung toestellen zoals een S7 edge, Samsung Galaxy tab of Samsung S5 kunt u terecht bij GSM Paradise. Wij bieden u de mogelijkheid om uw telefoon op te sturen wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen. Buiten service van een nieuw scherm binnen een uur, bieden wij ook garantie van 3 maanden op de reparatie.