Problemen met het opladen van uw Smartphone?

Is uw Smartphone oplaadpoort stuk?

Niets is zo vervelend als wakker worden en merken dat je Smartphone niet opgeladen is.

Je had hem toch wel aan de oplader gelegd? Als blijkt dat uw smartphone na een hele nacht aan de lader toch niet opgeladen is dan kan er iets kapot zijn aan uw smartphone.

Smartphone oplaadpoort vervangen of schoonmaken?

Vaak als uw telefoon niet meer oplaad zult u denken dat hij nodig aan reparatie toe is. Echter in heel veel gevallen zit er gewoon een dikke klont stof in de oplaadpoort. Veel mensen proberen met een tandenstoker of met perslucht de poort schoon te maken. Dit lukt helaas niet altijd omdat het een samengeperst stuk stof is die door de lader telkens wordt aangedrukt zodra u uw lader erin doet. De veiligste manier om een verstopte Smartphone oplaadpoort te verhelpen is langsgaan bij Gsm-Paradise. Wij hebben een goede duidelijke microscoop waarmee we in staat zijn om precies te zien wat we doen in uw toestel waarmee we kunnen voorkomen dat er pootjes in de oplaadpoort worden beschadigd.  De kosten voor het schoonmaken van uw Smartphone oplaadpoort zijn €20,- u heeft dan wel de garantie dat het toestel weer volledig zal opladen. Blijkt na het professioneel schoonmaken van uw oplaadpoort nog steeds dat dit niet helpt dan betaald u niets. Uiteraard kunnen wij van heel veel smartphones en tablets de oplaadpoort vervangen.  Omdat er veel verschil zit in de opbouw van de verschillende merken is dat niet bij ieder model dezelfde prijs. Heeft u een kapotte of verstopte oplaadpoort ? Kom dan snel een keer langs in 1 van onze filialen en wij helpen u graag

Opladpoort vervangen en schoonmaken doen we van bijna ieder merk hieronder een aantal bekende merken waarvan wij de oplaadpoort kunnen repareren:

  • iPhone oplaadpoort vervangen
  • Samsung Galaxy oplaadpoort vervangen
  • Huawei oplaadpoort vervangen
  • Motorola oplaadpoort vervangen
  • Oppo oplaadpoort vervangen
  • Nokia oplaadpoort vervangen
  • iPad oplaadpoort vervangen