Delft: 0614488553 Rijswijk: 0628798082 Zoetermeer: 0634341444 Contact

Klaar terwijl u wachtNo cure, no pay5000 smartphone hoesjes Telefoon opsturen Beoordeel ons!

iPad Mini 1 & 2 reparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf voor iPad Mini 1 of iPad Mini 2 reparaties? GSM Paradise is de ideale plek voor de reparatie uw tablet. U kunt ervoor kiezen om bij onze filialen langs te komen om uw apparaat te komen afleveren, maar u kunt het natuurlijk ook naar ons opsturen. Wilt u meer weten over GSM Paradise en wat er mogelijk is? Lees hieronder verder, of laat direct uw iPad Mini 1 repareren.

Prijzen iPad Mini 1 & 2 reparaties

OmschrijvingOmschr.PrijsDelftRijswijkRijsw.ZoetermeerZoet.
Accu€ 99
LCD€ 169
Touchscreen€ 99
GSM Paradise heeft ook een ruim aanbod aan iPad Mini 1 & 2 accessoires. Op zoek naar een beschermend siliconen hoesje, boekhoesje, oplaadkabel of andere accessoire, kom dan naar één van onze filialen.
Let op! Dit is een inleverpunt, reparatie vindt plaats in ons andere filiaal
Klaar in minder dan een uur

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

iPad Mini 1 reparatie bij GSM Paradise

GSM Paradise is in te schakelen voor alle soorten iPad Mini 1 reparaties. Een defect aan uw tablet kan voorkomen door verschillende situaties. Uw scherm kan kapot zijn, uw accu is oververhit geraakt of werkt niet meer door het vele gebruik, of het tablet heeft waterschade. Wat het probleem ook mag zijn, GSM Paradise is er voor u om uw iPad Mini 1 te repareren.

Tablet scherm repareren

Wanneer het scherm van uw iPad Mini 1 gerepareerd moet worden, komt dit vaak omdat deze is gevallen, of het apparaat is door bepaalde druk verbogen wat tot het breken van het glas leidde. In veel gevallen is het minder erg dan het lijkt en is het met een kleine reparatie geregeld. Echter kan het zo zijn dat het LCD-scherm beschadigd is, met als gevolg dat het hele beeld weggevallen is. Dan moet het heel scherm van uw iPad vervangen worden. Wat uw probleem ook is, GSM Paradise gaat zorgvuldig en vakkundig te werk, en zorgt ervoor dat uw iPad binnen het uur gerepareerd is. Kies dus nu direct voor onze specialisten en laat het scherm van uw iPad Mini 1 direct repareren in één van onze filialen.

Accu of oplaadpunt vervangen

Op den duur begeeft de accu van een apparaat zich nou eenmaal als het regelmatig gebruikt wordt. Een accu in het algemeen, en dus ook die van de iPad Mini 1, is lastig te repareren. Meestal wordt deze dan ook vervangen. De oplaadcapaciteit van een accu neemt geleidelijk af en uiteindelijk leidt dit ertoe dat hij helemaal niet meer opgeladen kan worden. GSM Paradise helpt u graag door goedkoop en op vakkundige wijze een nieuwe accu te plaatsen. Laat de accu of het oplaadpunt van uw iPad Mini 1 daarom repareren door een van onze specialisten.

Herstel waterschade

Waterschade kan door allerlei dingen voorkomen. Of u nou een glas heeft omgestoten, of u heeft uw iPad Mini 1 in het water laten vallen, hij zal gerepareerd moeten worden. Dit is een reparatie die zeer snel moet plaatsvinden en die erg veel expertise vergt. GSM Paradise zal een goed beeld proberen te krijgen van de waterschade door uw tablet zorgvuldig uit elkaar halen. Deze schade wordt verholpen, waarna de functionaliteit van elk onderdeel zorgvuldig zal worden getest. Kom zo snel mogelijk met uw iPad Mini 1 met waterschade bij ons langs voor de reparatie.

Direct uw iPad Mini 1 laten repareren

Twijfel niet en breng direct uw iPad of ander tablet naar een van onze filialen. Of uw scherm nou een barst bevat, de accu niet meer werkt, of er waterschade is aan uw tablet, GSM Paradise is in te schakelen om uw device binnen een uur te repareren. Daarnaast wordt bij deze reparatie 3 maanden garantie geboden en hoeft u natuurlijk niets te betalen wanneer wij u niet meer kunnen helpen met een defect apparaat. Loop geen risico en schakel GSM Paradise direct in voor de reparatie van uw iPad Mini 1.

iPad Mini 2 reparatie bij GSM Paradise

Voor alle soorten iPad Mini 2 reparaties is GSM Paradise in te schakelen. Het kan zo zijn dat uw tablet kapot is aan het beeldscherm, de accu, of door waterschade. Wat het ook mag zijn waardoor u problemen heeft met uw iPad Mini 2, GSM Paradise staat klaar om uw apparaat te repareren.

Tablet scherm repareren

Het komt natuurlijk vaak voor dat het scherm van een iPad Mini 2 kapot gaat. Dit kan namelijk al snel op het moment dat deze valt of als er iets op de iPad valt. Mocht dit het geval zijn is er echter wel een verschil in hoe heftig de schade is. Het kan zo zijn dat alleen het touchscreen beschadigd is en dit kan vaak vrij gemakkelijk en goedkoop vervangen worden. Is het LCD van uw iPad Mini 2 echter beschadigd, dan kunt u het gehele scherm niet meer gebruiken en dan dient deze ook volledig vervangen te worden, wat natuurlijk meer kost. Welk van de twee ook het geval is, bij GSM Paradise kunt u het voordelig en snel laten afhandelen. Als het beeldscherm te maken is, is het binnen het uur gerepareerd en staat u met een zo goed als nieuw tablet weer buiten. Kies voor de specialisten van GSM Paradise en laat het scherm van uw iPad Mini 2 repareren in één van onze filialen.

Accu of oplaadpunt vervangen

De accu is een ander veel voorkomend onderdeel dat behoefte heeft aan vervanging of reparatie. Wanneer een telefoon veel intensief gebruikt wordt dan lijdt de accu hieronder. Wanneer een tablet veel aan de oplader ligt en voor video en games gebruikt wordt dan wordt hij snel heet en wordt de accu belast. Uw iPad Mini 2 is hier natuurlijk toe in staat, echter zal de accu dan sneller oplaadcapaciteit verliezen en zal hij uiteindelijk zelfs niet meer werken. Voor onze specialisten is ook de reparatie een hele lastige taak en daarom is het goedkoper en ook gebruikelijker om deze accu dan ook te laten vervangen. GSM Paradise kan goedkoop en vakkundig een nieuwe accu voor u plaatsen. Laat de accu of het oplaadpunt van uw iPad Mini 2 repareren door een van onze specialisten voor u voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Herstel waterschade

Waterschade is een ander veel voorkomende vorm van schade aan een iPad Mini 2. Het kan gebeuren wanneer een glas met water over het apparaat heen gaat, maar ook wanneer deze in de regen nat is geworden bijvoorbeeld. Het herstellen van waterschade is vaak een lastig werk en moet snel en zeer secuur gebeuren. Allereerst zal GSM Paradise een beeld schetsen van de waterschade door het tablet zorgvuldig uit elkaar halen. De gevonden schade wordt dan hersteld en de functies van elk onderdeel worden getest voordat het weer in elkaar gezet wordt. Waterschade kan permanente schade veroorzaken, dus laat zo snel mogelijk uw iPad Mini 2 bij ons repareren.

Direct uw iPad Mini 2 laten repareren

Voor er permanente schade ontstaat aan uw apparaat, kom naar een van onze filialen. Of het nou is voor een kapot scherm, accu of waterschade, GSM Paradise repareert uw apparaat binnen een uur. Daarnaast wordt bij deze reparatie 3 maanden garantie geboden. U hoeft tot slot niets te betalen wanneer wij u niet meer kunnen helpen met een defect apparaat. Vermijdt risico en schakel GSM Paradise nu in voor de reparatie van uw iPad Mini 2.

Kom direct langs, u vindt ons hier

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

×
Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

  Uw device

  Uw gegevens

  Print uw pakbon

  Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

  ×
  Stuur uw toestel ter reparatie op naar GSM-Paradise

  Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

   Uw device

   Uw gegevens

   Print uw pakbon

   Uw pakbon wordt per email naar u verstuurd. Print hem uit en volg de instructies in de email.

   ×
   Ontvang onze allerlaagste prijs

   In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
   Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

    Uw device

    Uw gegevens

    ×
    Ontvang onze allerlaagste prijs

    In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
    Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.

     Uw device

     Uw gegevens

     ×
     Ontvang meer informatie over onze tweede kansjes

     Wilt u meer informatie, de actuele voorraad opvragen of gelijk reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

      Het device

      Uw gegevens

      ×
      Reparatie prijzen
      by Gsm- Paradise