iPad reparatie

Is uw iPad onverhoopt defect geraakt, en wilt u deze direct laten repareren? GSM Paradise is de partij voor de reparatie van al uw tablets. U kunt de tablet reparatie van GSM Paradise voor diverse doeleinden inschakelen. Benieuw naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder!

iPad reparatie bij GSM Paradise

GSM Paradise is in te schakelen voor allerhande reparaties aan uw iPad. Uw tablet kan bijvoorbeeld waterschade hebben opgelopen, of u heeft hem simpelweg laten vallen. In alle gevallen schieten wij u te hulp GSM Paradise zorgt dat uw iPad in de meeste gevallen binnen het uur gerepareerd is, waarbij u ook nog eens 3 maanden garantie op de reparatie krijgt. Bovendien hanteren wij het no cure no pay principe en wordt er alleen gewerkt met originele tablet onderdelen.

Schermreparatie

Een gebarsten scherm van uw iPad vraagt niet altijd om een volledige vervanging. Vaak volstaat alleen de reparatie hiervan. Wanneer u ook geen beeld meer heeft, is uw LCD-scherm ook defect. Het scherm van een iPad bestaat uit het frame, het touchscreen en het LCD gedeelte. Allen staan in verbinding tot elkaar. Ongeacht het gedeelte van uw iPad dat defect is, GSM Paradise helpt u verder. Stuur uw tablet op, of breng hem langs in één van onze filialen.

Accu vervangen

Accu’s en oplaadpunten zijn de onderdelen van een iPad die het meeste aan slijtage onderhevig zijn. Zo kan het zijn dat de accu van uw tablet na verloop van tijd minder presteert, of dat uw device na verloop van tijd helemaal niet meer oplaadt. Na verloop van tijd kan de batterij minder ladingen vasthouden en zal de batterijduur verkort worden. In dat geval vervangen wij de accu van uw apparaat door middel van een vakkundige iPad reparatie.

Software herstel

Soms is er iets misgegaan bij de software van uw iPad, waardoor deze niet meer volledig functioneert. Eén van de iPad reparaties bij onze telefoonwinkel bestaat uit het herstellen van software. U kunt hiervoor één van onze filialen bezoeken, maar u kunt ook langskomen bij één van onze filialen in Voorburg, Zoetermeer of Rijswijk.

Direct uw iPad laten repareren

Schakel GSM Paradise in voor allerhande reparaties aan uw iPad. Vaak heeft u binnen het uur uw tablet al volledig functionerend terug. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de reparatie van uw device. Is uw toestel niet meer te repareren, dan hanteren wij uiteraard het no cure no pay principe. Schakel ons daarom direct in voor uw iPad reparatie.