iPad 2 reparatie

Is uw iPad 2 kapot gegaan en moet deze gerepareerd worden? GSM Paradise is de place to be voor de reparatie van al uw iPads en andere tablets. In onze winkel kunnen allerhande problemen aan uw tablet worden verholpen. Meer weten? Of direct uw iPad 2 laten repareren? Lees verder, of neem direct contact met ons op!

iPad 2 reparatie bij GSM Paradise

Ongeacht het probleem aan uw iPad 2, GSM Paradise kan deze repareren. Zo zijn wij in te schakelen voor het verhelpen van diverse problemen aan uw device. Zo kan het voorkomen dat uw apparaat waterschade heeft opgelopen, maar kunt u deze ook hebben laten vallen. Wat te denken van het verslijten van de accu of het kapot gaan van het oplaadpunt. GSM Paradise is in te schakelen voor al deze reparaties aan uw iPad 2. Is deze niet meer te repareren? Geen zorgen. Wij hanteren uiteraard het no cure no pay principe.

Schermreparatie

Eén van de meest voorkomende defecten bij een iPad 2 is het scherm. Elke keer dat u uw tablet laat vallen, brengt dit een risico met zich mee. Het soort reparatie dat GSM Paradise aan het scherm van uw device uitvoert, is afhankelijk van het soort schade. Zit er alleen een barst in uw scherm, dan is dit relatief simpel te verhelpen. Werkt ook het LCD-gedeelte niet meer en heeft u ook geen beeld meer, dan moet het gehele scherm van uw iPad 2 vervangen worden.

Reparatie accu

Als u uw iPad 2 al enkele jaren heeft, is het mogelijk dat de accu van het device het steeds minder goed gaat doen. Dit komt doordat het apparaat minder ladingen kan vasthouden, waardoor de batterijduur flink verkort zal worden. Na verloop van tijd laadt hij zelfs helemaal niet meer op. Wanneer dit het geval is, zal GSM Paradise uw iPad 2 repareren. De accu wordt zorgvuldig vervangen, en binnen het uur staat u alweer buiten.

Herstellen waterschade

Een andere vervelende vorm van schade aan uw iPad 2, is waterschade. Wanneer uw tablet in aanraking is geweest met water, moet deze zo snel mogelijk zorgvuldig gedemonteerd worden. Vervolgens wordt de waterschade zorgvuldig geholpen en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest, zodat u geen kortsluiting krijg wanneer u uw device later gebruikt. Vaak is er bij waterschade enige spoed geboden. Moet uw iPad 2 dan ook gerepareerd worden, breng deze dan zo spoedig mogelijk langs.

Direct uw iPad 2 laten repareren

Schakel GSM Paradise in voor diverse reparaties aan uw iPad 2. Binnen het uur zorgen wij dat uw tablet weer volledig functioneert. Daarbij krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie van het apparaat. Is deze toch niet meer te repareren, dan hoeft u uiteraard ook niks te betalen; no cure no pay. Direct uw iPad 2 laten repareren? Schakel GSM Paradise in!