iPad 3 reparatie

Direct een specialist voor uw iPad 3 reparatie nodig? GSM Paradise helpt u bij allerhande reparaties aan iPads en andere tablets. Kom langs in één van onze filialen, of stuur uw device op, en wij verhelpen al uw problemen. Meer weten over de mogelijkheden bij GSM Paradise? Lees hieronder verder, of neem direct contact op voor de reparatie van uw iPad 3.

iPad 3 reparatie bij GSM Paradise

GSM Paradise helpt u bij diverse reparaties aan uw iPad 3. Ongeacht het defect waar uw tablet het slachtoffer van is geworden, wij helpen u. Denk hierbij onder andere aan het repareren/vervangen van uw scherm, het vervangen van uw accu of oplaadpunt, of het direct verhelpen van waterschade. Is uw iPad toch niet meer te repareren? Dan hoeft u uiteraard ook geen onderzoekskosten te betalen; no cure no pay.

Scherm laten repareren

Het scherm is een onderdeel van de iPad 3 die regelmatig gerepareerd moet worden. Iedere keer dat de tablet valt, bestaat er een kans dat het scherm breekt. Nu kan dit alleen aan het touchscreen zijn, waardoor een kleine reparatie volstaat, maar het kan ook zo zijn dat er een defect aan het LCD-gedeelte is en u geen beeld meer heeft. In dit geval moet het hele scherm van de iPad worden vervangen. Direct uw iPad 3 scherm laten repareren? Kom langs bij GSM Paradise!

Accu vervangen

Wanneer uw iPad 3 al een tijdje meegaat, bestaat de kans dat de accu de geest zal geven. De accu van de tablet is lastig te repareren en moet meestal vervangen worden. Het onderdeel kan na verloop van tijd minder ladingen vasthouden, wat de batterijduur aanzienlijk verkort. Na verloop van tijd zal het oplaadvermogen volledig wegvallen. Schakel GSM Paradise daarom in om zorgvuldig de accu van uw iPad 3 te vervangen.

Waterschade herstel

Het kan ook voorkomen dat uw iPad 3 gerepareerd moet worden, omdat deze het slachtoffer is geworden van waterschade. Wanneer uw tablet in aanraking is gekomen met water, moet deze zo snel mogelijk uit elkaar gehaald worden. GSM Paradise haalt uw device zorgvuldig uit elkaar en brengt de waterschade in kaart. De functionaliteiten van het apparaat worden één voor één getest, waarna de iPad zorgvuldig weer in elkaar wordt gezet. Moet uw iPad 3 met spoed gerepareerd worden, breng deze dan direct langs in een van onze filialen.

Direct uw iPad 3 laten repareren

Schakel GSM Paradise in voor diverse reparaties aan uw iPad 3. Uw device wordt direct gerepareerd en binnen het uur staat u weer buiten met een volledig functionerende tablet. Tevens ontvangt u 3 maanden garantie op de reparatie. Is het apparaat toch niet meer te repareren, dan geldt uiteraard: no cure no pay. Schakel GSM Paradise daarom direct in voor de reparatie van uw iPad 3!