iPad Air 2 reparatie

Moet uw iPad Air 2 gerepareerd worden? Kom nu naar GSM Paradise en laat uw tablet zorgeloos repareren. U kunt langskomen om direct geholpen te worden, óf u kunt de iPad naar ons toe sturen. Meer informatie over GSM Paradise? Dan kunt u doorlezen. Direct contact opnemen om te bekijken wat er mogelijk is met betrekking tot de reparatie van uw iPad Air 2 kan natuurlijk ook!

iPad Air 2 repareren bij GSM Paradise

GSM Paradise is gespecialiseerd in alle soorten iPad Air 2 reparaties. Uw tablet kan een kapot beeldscherm hebben, een overbelastte accu hebben of zelfs in het waterschade hebben. Hoe dan ook, uw iPad Air 2 kan door GSM Paradise gerepareerd worden.

Scherm tablet reparatie

Of een iPad Air 2, of er valt iets op de iPad, het scherm kan kapot gaan en moet gerepareerd worden. Als u de pech heeft dat het scherm kapot is kunt u het bij GSM Paradise laten repareren tegen een gunstige prijs. Er is echter een verschil tussen schermbreuken. Werkt uw scherm helemaal niet meer dan is het LCD beschadigd en is het helaas duurder, maar wanneer alleen het touchscreen is beschadigd is dit redelijk voordelig op te lossen. Binnen het uur bent u bij ons geholpen en is uw scherm weer gerepareerd. Kies nu voor een van onze specialisten en laat het scherm van uw iPad Air 2 repareren bij GSM Paradise.

Vervangen accu of oplaadpunt

De accu van elk apparaat dat lang mee gaat zal vervangen moeten worden, zo ook van de iPad Air 2. Zeker als een apparaat intensief gebruikt wordt slijt de accu en zal deze oplaadcapaciteit verliezen en uiteindelijk niet meer opladen. Accu’s worden over het algemeen niet gerepareerd, maar vervangen vanwege de lagere kosten van een nieuwe accu. Bij GSM Paradise kunt u goedkoop, snel en vakkundig een nieuwe accu laten plaatsen in uw iPad Air 2. Onze specialisten staan voor u klaar om uw accu vervangen.

Herstel waterschade

Waterschade is ook een onfortuinlijke en risicovolle vorm van schade die veel voorkomt bij de iPad Air 2. De reparatie hiervan dient snel plaats te vinden omdat het een risico is dat het apparaat verder beschadigt dan het nu al is beschadigd. De reparatie is secuur werk en moet snel gebeuren door professionals met ervaring. Allereerst haalt een specialist het tablet uit elkaar om de schade te bekijken. Deze wordt dan hersteld en de functies worden per onderdeel getest. Vervolgens wordt de iPad in elkaar gezet en nogmaals getest. Zoals gezegd kan water zeer snel permanente schade veroorzaken in uw apparaat, dus laat nu direct uw iPad Air 2 bij een van onze specialisten in een filiaal repareren.

Direct uw iPad Air 2 laten repareren

U moet actie ondernemen als u uw apparaat volledig wilt herstellen. Elke dag dat u rondloopt met een gedeeltelijk kapotte iPad Air 2 loopt u risico meer schade aan te richten die niet meer te verhelpen is. Of het scherm een barst bevat, een accu oververhit is of slecht werkt, of er waterschade in het apparaat zit, een expert van GSM Paradise staat direct voor u klaar om uw tablet binnen een uur te herstellen. Omdat wij zo overtuigd zijn van onze specialisten bieden wij 3 maanden garantie na de reparatie van uw apparaat. Mocht uw apparaat te defect zijn om te herstellen, betaalt u bij ons niets omdat wij u niet hebben kunnen helpen. Zorg dat u geen risico loopt met uw iPad Air 2 en schakel GSM Paradise nu in voor een snelle reparatie.