Telefoon reparatie Leidschendam kom naar GSM Paradise

telefoonreparatie leidschendam

Wilt u direct uw telefoon laten repareren in Leidschendam? GSM Paradise is in te schakelen voor allerhande telefoon reparaties, ongeacht het probleem aan uw smartphone of tablet. Terwijl u rustig in de winkel wacht, of even boodschappen doet, lappen wij uw telefoon op; binnen het uur staat u weer buiten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van telefoon reparatie? Lees dan hieronder verder!

Diverse smartphone reparaties

Zoals we hierboven al vertelden, voeren wij diverse soorten smartphone reparaties uit in de omgeving van Leidschendam. Uw telefoon kan om uiteenlopende redenen defect zijn geraakt, waarbij ook het soort probleem kan variëren. Ongeacht het defect aan uw smartphone, wij lappen hem volledig op! Zo kunt u onder andere langskomen in onze telefoonwinkel voor:

  • phone reparatie leidschendamAchterkant vervangen
  • Beeldscherm vervangen
  • Accu vervangen
  • Camera reparatie
  • Speaker reparatie

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse overige diensten, zoals het overzetten van data. Zit uw probleem er niet bij, maar moet uw telefoon toch gerepareerd worden? Neem contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden, of kom langs in één van onze filialen.

iPhone reparatie

Bij GSM Paradise kunt u onder andere terecht voor reparatie aan uw iPhone in de omgeving van Leidschendam. De iPhone is een complex apparaat, waar een hoop kennis voor vereist is. Wanneer u uw telefoon laat repareren in één van onze winkels in de buurt van Leidschendam, weet u dan ook zeker dat de reparatie secuur wordt uitgevoerd. Binnen het uur staat u buiten! Vanuit Den Haag en Leidschendam staat in binnen 15 á 30 minuten in al onze vestigingen.

Samsung reparatie

Behalve voor uw Apple telefoon kunt u bij GSM Paradise ook terecht voor reparatie van uw Samsung (Galaxy) smartphone. Samsung beschikt over tientallen devices, die allen hun kwetsbaarheden hebben. Hierdoor vraagt ieder model om een specifieke aanpak. Zo kunt u problemen ondervinden met uw camera, of zit er simpelweg een barst in uw scherm. Ongeacht het probleem, wij helpen u verder. Daarbij maken we gebruik van originele onderdelen en mocht uw telefoon niet te repareren zijn, hoeft u uiteraard niets te betalen: no cure no pay!

Tablet laten repareren

GSM Paradise is ook gespecialiseerd in de reparatie van tablets en andere mobiele apparaten. Is uw iPad of Samsung Galaxy Tab defect, dan wilt u niet direct een nieuw apparaat aanschaffen. Wij helpen u daarom verder en repareren uw tablet in een oogwenk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, of neem een kijkje in één van onze filialen in de omgeving van Leidschendam.

Direct uw telefoon in Leidschendam laten repareren

Al met al is GSM Paradise in te schakelen voor allerhande telefoon reparaties: van het vervangen van uw scherm tot het repareren van uw camera of speaker. U ontvangt 3 maanden garantie op de reparatie van uw toestel en uiteraard hanteren wij een no cure no pay mentaliteit. Direct behoefte aan de reparatie van uw telefoon in de omgeving van Leidschendam? Stuur uw telefoon op, of breng hem bij ons langs.