Telefoon reparatie Scheveningen kom naar GSM Paradise

gsm reparatie scheveningen

Wanneer onze telefoon kapot is willen we zo snel mogelijk dat hij het weer doet, er zijn vele bedrijven die smartphone reparaties uitvoeren, echter werken wij zoveel mogelijk met de originele onderdelen! Zoek je een bedrijf voor een reparatie in Den Haag en omgeving? bezoek dan snel een van onze vestigingen.

Direct een specialist in telefoon reparatie in Scheveningen nodig? GSM Paradise repareert uw smartphone of tablet, ongeacht het probleem. Terwijl u rustig in de winkel wacht, lappen wij uw telefoon op, zodat u binnen het uur weer buiten staat. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van telefoon reparatie? Lees hieronder meer!

Diverse soorten telefoon reparatie

GSM Paradise voert diverse telefoon reparaties in de omgeving van Scheveningen uit. Zo kan uw smartphone om diverse redenen defect zijn geraakt, waarbij het probleem op diverse gebieden kan liggen. Ongeacht het probleem waar u tegenaan loopt, wij helpen u verder. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor:

  • Beeldscherm vervangen (touchscreen of LCD-scherm)
  • Accu vervangen
  • Achterkant vervangen
  • Camera repareren (front en back)
  • Speaker reparatie

Buiten de hardware- of software reparaties, kunt u ons ook inschakelen voor overige diensten. Denk hierbij aan het overzetten van data. Zit het soort reparatie waar u naar op zoek bent er niet bij? Neem contact met ons op, of loop even langs in onze telefoonwinkel.

iPhone reparatie

Natuurlijk kunt u bij GSM Paradise terecht voor reparaties aan uw iPhone in de buurt van Scheveningen. De iPhone is een complex device, die om een specialistische aanpak vraagt. In onze telefoonwinkel is uw Apple telefoon binnen een uur gerepareerd. U kunt daarom in de tussentijd even boodschappen doen, of u neem een kijkje in de winkel. Tevens geldt er een garantie van 3 maanden op de reparatie van uw smartphone.

Samsung reparatie

Buiten Apple telefoons verrichten wij ook reparaties aan uw Samsung (Galaxy) smartphone. Samsung heeft in de loop der jaren diverse devices uitgebracht, die allen andere kwetsbaarheden hebben. Soms hebben de telefoons kwetsbare schermen, gaat de camera kapot, of zijn er problemen met de software. In alle gevallen kunt u bij onze reparatie winkel in de omgeving van Scheveningen terecht. We werken daarbij met alleen originele onderdelen. Mocht uw smartphone niet te repareren zijn, dan hoeft u uiteraard ook niets te betalen!

Tablet reparatie

tablet scheveningenBehalve telefoon reparaties in Scheveningen, zijn wij ook in te schakelen voor de reparatie van uw tablet, of voor andere mobiele apparaten. Zo kunnen wij uw LCD-scherm of touchscreen repareren, maar kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van software, het overzetten van data of het repareren van uw camera.

Direct uw telefoon in Scheveningen laten repareren

Ongeacht het probleem aan uw telefoon, GSM Paradise repareert deze. U kunt uw telefoon gewoon opsturen, of langslopen bij één van onze filialen. Komt u uw telefoon zelf langsbrengen, dan is deze vaak al binnen het uur gerepareerd. Tevens krijgt u 3 maanden garantie. Is uw smartphone niet meer te repareren, dan bent u uiteraard ook geen cent kwijt. Voor uw telefoon reparatie in Scheveningen en omgeving komt u langs bij GSM Paradise!