Telefoon reparatie Wateringen bij GSM Paradise

telefoon repareren voorbrug

Bent u op zoek naar een specialist in telefoonreparatie in de omgeving van Wateringen? Dan bent u op zoek naar GSM Paradise. Onze telefoonwinkel beschikt over diverse filialen in de buurt van Wateringen en is in te schakelen voor allerhande reparaties aan uw smartphone of tablet. Binnen het uur staat u weer buiten met een volledig functionerend toestel. Lees hieronder direct verder over de mogelijkheden!

Diverse smartphone reparaties

Zoals hierboven al aangegeven, voert GSM Paradise diverse smartphone reparaties uit in de buurt van Wateringen. Een telefoon of tablet kan om diverse redenen zijn mankementen vertonen, waarbij ook de plek van het probleem varieert. Ongeacht het probleem aan uw telefoon, wij zorgen dat deze binnen de kortste keren weer volledig functioneert. U kunt onder andere langskomen voor de volgende reparaties:

  • Vervangen achterkant
  • Vervangen beeldscherm
  • Vervangen accu
  • Reparatie camera
  • Reparatie speaker

Behalve bovenstaande diensten, kunt u ook bij ons terecht voor overige diensten, zoals het overzetten van data. Zit het soort reparatie wat u nodig heeft hier niet tussen? Neem contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden, of kom langs in één van onze filialen.

iPhone reparatie

Allereerst is GSM Paradise in te schakelen voor de reparatie van uw iPhone in de omgeving van Leidschendam. De iPhone en andere Apple apparaten zijn complexe devices, die vaak om een specialistische aanpak vragen. Zo bestaat de nieuwe iPhone X uit één massief stuk, die lastig uit elkaar te halen is. Schakel onze telefoon reparatie winkel in voor allerhande reparaties, zoals bij problemen aan uw scherm, camera of speaker. Binnen het uur zorgen wij dat uw toestel weer 100% in orde is!

Samsung reparatie

Buiten reparaties aan uw Apple telefoon, kunt u bij ons ook terecht voor het oplappen van uw Samsung (Galaxy) smartphone. Samsung heeft in de loop der jaren tientallen toestellen op de markt gebracht, die na verloop van tijd de tand des tijds gaan voelen. Zo kan uw scherm barsten, maar kan het ook zijn dat de software hersteld moet worden. Voor al deze gevallen kunt u terecht bij GSM Paradise. Stuur uw toestel op, of kom langs in één van onze filialen in de omgeving van Wateringen.

telefoon reparatie wateringenTablet laten repareren

Behalve smartphones repareren wij ook devices als tablets. De meest voorkomende defecten bij tablets zijn gebarsten (LCD) schermen en defecte accu’s. Voor al deze problemen kunt u terecht bij onze telefoonwinkel; binnen het uur staat u weer buiten en no cure, no pay!

Direct uw telefoon laten repareren in Leidschendam

Direct kunt u GSM Paradise inschakelen voor reparatie aan uw telefoon, smartphone of tablet. Wij kunnen diverse problemen verhelpen en u staat vaak binnen het uur alweer tevreden buiten. Daarbuiten ontvangt u 3 maanden garantie op de reparatie van uw toestel en gebruiken wij op verzoek alleen originele onderdelen. Voor uw telefoon reparatie in de buurt van Leidschendam schakelt u GSM Paradise in!