Veelgestelde vragen

Mobiele telefoons zijn eenvoudig in het gebruik, maar herbergen enorm veel techniek. Gsm-Paradise heeft jaren ervaring en klanten kunnen rekenen op kwaliteit en service.

Dagelijks krijgen wij veel vragen en die beantwoorden wij graag. Hieronder staan veel gestelde vragen. Het zijn een aantal voor de hand liggende vragen, niet alle mogelijke vragen. Heeft u een vraag die hier nog niet wordt beantwoord? Neem dan contact met ons op en wij helpen u!

Reparatie
Kunnen jullie ook een smartphones met waterschade repareren?+

Soms is het mogelijk om een smartphone met waterschade te repareren. Om dit te bepalen raden wij u aan om met uw mobiel langs te komen in één van onze winkels zodat we dit kunnen onderzoeken.
Mocht er niets meer gedaan kunnen worden dan zullen wij geen onderzoekskosten in rekening brengen.

Hoelang duurt een reparatie?+

De meeste smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht. U kunt gerust in één van onze winkels wachten of u kunt even boodschappen doen. Ongeveer na 30 á 45 minuten kunt u uw smartphone weer ophalen.

Wat als het oplaadpunt van de Samsung Galaxy niet meer werkt?+

Als het oplaadpunt van de Samsung Galaxy niet meer werkt dan zullen we deze voor u vervangen. De kosten kunt u vinden op de volgende pagina.

Wat kost het om het scherm van een Samsung Galaxy te repareren?+

De kosten van de reparatie van het beeldscherm van de Samsun Galaxy staan op deze pagina.

Unlocken
Moet ik nog ergens op letten?+

Zorg er altijd voor dat de accu goed is volgeladen. Verder is het handig dat je naar een winkel gaat die te vertrouwen is. Kijk altijd eerst even of de desbetreffende winkel is aangesloten bij Unlockcombinatie.

Wat nu als de simlock na een week weer terugkomt?+

Dat is onmogelijk. Daarnaast slaan wij altijd de serienummers van de bij ons ge-unlockte mobiele telefoons op. Mocht er toch iets vreemd aan de hand zijn, dan kunnen wij zien dat u met dat toestel bij ons geweest bent en wordt het probleem verholpen.

Gaat unlocken altijd goed?+

In principe gaat dat altijd goed. Mocht er tijdens het unlocken schade aan uw toestel ontstaan, dan geven wij daar garantie op.

Hoe zit het met de fabrieksgarantie?+

In principe heeft u na het verwijderen van uw simlock geen fabrieksgarantie meer. Dit is voor de providers een slimme manier om onder de garantie uit te komen.

Als uw toestel toch stuk gaat (omdat u hem bijvoorbeeld heeft laten vallen), dan kunnen wij de simlock in sommige gevallen nog terugzetten.

Hoe gaat unlocken in zijn werk?+

U kunt bij ons langskomen in de winkel en dan kunnen wij het meestal direct voor u regelen.

LET OP! Wij kunnen niet alle mobiele telefoons unlocken en in een enkel geval kan het alleen op afspraak.

Wij raden u daarom ook aan voor aanschaf even naar ons te bellen.

Wat is unlocken?+

De meeste mobiele telefoons hebben een productslot, dat houdt in dat alleen de bijgeleverde simkaart erin kan.

Dus stel dat u een Nokia n70 heeft met een simlock van T-Mobile, dan kunt u alleen de bijgeleverde simkaart of een andere simkaart van T-mobile erin doen.

Wilt u nu naar Vodafone overstappen, dan kan dat niet aangezien het productslot (Simlock) dat tegen houdt.

Gsm-Paradise kan in de meeste gevallen de simlock snel en
professioneel verwijderen.