Moet ik nog ergens op letten?

Zorg er altijd voor dat de accu goed is volgeladen. Verder is het handig dat je naar een winkel gaat die te vertrouwen is. Kijk altijd eerst even of de desbetreffende winkel is aangesloten bij Unlockcombinatie.

Wat nu als de simlock na een week weer terugkomt?

Dat is onmogelijk. Daarnaast slaan wij altijd de serienummers van de bij ons ge-unlockte mobiele telefoons op. Mocht er toch iets vreemd aan de hand zijn, dan kunnen wij zien dat u met dat toestel bij ons geweest bent en wordt het probleem verholpen.

Gaat unlocken altijd goed?

In principe gaat dat altijd goed. Mocht er tijdens het unlocken schade aan uw toestel ontstaan, dan geven wij daar garantie op.

Hoe zit het met de fabrieksgarantie?

In principe heeft u na het verwijderen van uw simlock geen fabrieksgarantie meer. Dit is voor de providers een slimme manier om onder de garantie uit te komen. Als uw toestel toch stuk gaat (omdat u hem bijvoorbeeld heeft laten vallen), dan kunnen wij de simlock in sommige gevallen nog terugzetten.

Hoe gaat unlocken in zijn werk?

U kunt bij ons langskomen in de winkel en dan kunnen wij het meestal direct voor u regelen. LET OP! Wij kunnen niet alle mobiele telefoons unlocken en in een enkel geval kan het alleen op afspraak. Wij raden u daarom ook aan voor aanschaf even naar ons te bellen.

Wat is unlocken?

De meeste mobiele telefoons hebben een productslot, dat houdt in dat alleen de bijgeleverde simkaart erin kan. Dus stel dat u een Nokia n70 heeft met een simlock van T-Mobile, dan kunt u alleen de bijgeleverde simkaart of een andere simkaart van T-mobile erin doen. Wilt u nu naar Vodafone overstappen, dan kan dat niet […]