Zijn nep opladers Iphone schadelijk voor smartphone?

Dit is de vraag die veel mensen bezig houdt! Het antwoord op deze is simpel: JA Nu denkt u natuurlijk waarom zijn deze Iphone opladers dan niet geschikt? Om een goed voorbeeld te geven pakken we even de meest populaire smartphones van het moment erbij: de iPhone. 

Is uw smartphone, iphone of samsung galaxy stuk? GSM-Paradise repareert het! Bekijk onze prijslijst

De iPhone kunt u opladen met een lightning kabel van Apple. Deze kabel is voorzien van een speciale chip die erg slim is en ervoor zorgt dat de telefoon de lader herkent. Het maakt dan ook niet uit op welke manier je de kabel erin stopt. Deze chip communiceert met een chip op het moederbord. Dit is het eerste punt waar de telefoon, de binnenkomende stroom, het toestel binnen laat. 

Als deze chip doorheeft dat er te veel of te weinig spanning op de kabel staat (wat vaak zo is met een goedkope imitatie kabel), dan blokkeert hij en als de overspanning te erg is brand de chip door zoals een stop in en stoppenkast. Uw iPhone zal in dat geval helemaal niet meer opladen. 

Het is dus erg belangrijk om goede kwaliteit kabels te gebruiken. Het probleem kan ook een neppe USB poort betreffen. Neem gerust contact op als u vragen heeft omtrent Iphone Accu’s en andere telefoonladers

Opladers Samsung Smartphone 

Ook voor een Samsung toestel geldt dat er diverse typen nep oplader in omloop zijn die zeer schadelijk kunnen zijn voor je Samsung telefoon. Wij zouden je graag voorzien van advies voor een goede accu of oplader, die niet schadelijk is en op den duur je smartphone van binnenuit letterlijk kan verwoesten. Wij hebben kwalitatieve accu’s, opladers in huis, zoals type micro usb of usb c kabel en draadloze opladers. Daarnaast diverse hoesjes aan in onze webshop

Naast advies en het vervangen of herstellen van uw accu kunnen wij voor u ook uw originele Samsung volledig repareren. Heeft u bijvoorbeeld een kapot scherm doordat u uw telefoon heeft laten vallen? Kijk gerust even op onze Samsung Galaxy reparatie pagina.

Wij leveren u graag de beste service
  • Komt u langs? Dan is het klaar terwijl u wacht.
  • Lukt het ons niet een oplossing te vinden? No cure, no pay!
  • Kwalitatieve en originele onderdelen en producten.
  • 3 maanden garantie op onze services 
  • Uitgebreide collectie aan hoesjes 

Is de iPhone nog te maken als de Tristar/u2 chip kapot is?

Zeker weten. Niet ieder telefoon reparatiebedrijf zal uw probleem herkennen en of kunnen verhelpen. U zult een bedrijf moeten vinden dat zich bezighoudt met moederbord reparaties en ervaren is met uiteinlopende telefoonsoorten. Gsm-Paradise is hierin gespecialiseerd en we hebben al talloze mensen kunnen hebben met hun smartphone problemen. 

Wij kunnen snel en effectief uw probleem verhelpen en uw iPhone weer tot leven wekken. Het herstellen van de Tristar/u2 chip kost €99,-  Verder is het natuurlijk aan te raden om gewoon een goede oplaad set te gebruiken zodat u niet in deze situatie terecht hoeft te komen. Uiteraard kun je daarvoor ook terecht bij GSM Paradise.

Heeft u naast oplader problemen ook andere schade problemen aan uw telefoon? Wij kunnen uw IPhone ook repareren en bijvoorbeeld uw scherm compleet vervangen met kwalitatief glas. Kijk daarvoor op onze Iphone reparatie pagina.

Zijn Samsung telefoons ook vatbaar voor goedkope laders?

Ja, ook Samsung telefoons kunnen problemen krijgen bij het verkeerd gebruik van laders die te veel spanning door laten. Vooral de A serie heeft daar enorm veel last van. Wij krijgen in onze reparatie shop met regelmaat Samsung Galaxy telefoons binnen met oplaadproblemen. 

Voor deze Galaxy telefoons kunnen we vaak een oplossing bieden die maximaal €50,- kost. Wij vervangen dan het Oplaad moederbord en zorgen ervoor dat uw telefoon weer als nieuw de deur uit gaat.

Andere moederbord gerelateerde klachten?

Gsm-Paradise is erg flexibel en zal voor iedere klacht een oplossing proberen te vinden tegen een betaalbare prijs. Voorbeelden van veel voorkomende moederbord klachten zijn: Backlight problemen, Kortsluiting, Audio ic klachten. 

Dit zijn allemaal klachten die wij vaak kunnen oplossen. Check daarom ook eens onze pagina voor Smartphone reparaties en ontdek de mogelijkheden voor reparatie van uw Smartphone.

Wil jij advies, heb je vragen of wil je gebruik maken van een van onze diensten? Maak dan snel een

Bekijk onze prijslijst